Mladíci Česka a Finska poměří síly v Jihlavě. Přijďte podpořit český tým!

29.12.2014 / Zdeněk Drla

Už jen pár desítek hodin zbývá do startu třetího z trojice přípravných utkání české hokejové reprezentace do 17 let. Po Třebíči a Moravských Budějovicích se výběr trenérů Roberta Reichela a Patrika Augusty představí v úterý 30. prosince 2014 od 17 hodin na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě. Přijďte podpořit český tým, ve kterém figurují hned tři mladí Dukláci!

Česká reprezentace do 17 let má za sebou dva ze tří přípravných utkání se stejně starým výběrem Finska. V neděli na zimním stadionu v Třebíči, který je domovským stánkem Horácké Slavie, porazili čeští mladíci Seveřany 4:2. Druhé vystoupení na "vysočinském tripu" absolvovali v pondělí v Moravských Budějovicích (nelichotivý stav 0:3 dokázali srovnat na 5:5 a padli až v samostatných nájezdech - pozn. aut.).

První duel sedmnáctek Česka a Finska vidělo v Třebíči 1460 diváků, druhý v Moravských Budějovicích pak téměř 1300 fanoušků. Kolik jich bude v úterý v Jihlavě?

Vstupné na mezistátní přátelský zápas mezi U17 České republiky a Finska je 50 korun. Již od 16 hodin budou v provozu dvě pokladny - první na Infocentru (za světelnou tabulí od bývalého Kina Sokol), druhá na vstupu G (naproti Vysoké škole polytechnické).

Pro vstup na HZS tak budou moci fanoušci využít vchody B1 (z nádvoří mezi halami) a právě vchod G.

Pozvánku na trojutkání a nominace obou týmů si přečtěte zde.

Reportáž, statistiky a ohlasy po prvním utkání si přečtěte na webu Horácké Slavie Třebíč. Zde najdete i bohatou fotogalerii.

PRVNÍ VÝHRA. Česká reprezentace do 17 let si poradila na ledě Horácké Slavie Třebíč se stejně starým výběrem Finska 4:2. V týmu trenérů Roberta Reichela a Patrika Augusty figurují hned tři Dukláci - gólman Josef Kořenář a útočníci Ondřej Najman (na snímku) a Pavel Kousal. Dnes se oba týmy utkají v Moravských Budějovicích, v úterý v Jihlavě. Foto: Jiří Mokrý (www.hstrebic.cz)