Proti Třebíči se Dukle dařilo

08.01.2015 / Jaroslav Wollmann

V neděli 5. ledna přivítali svěřenci Tomáše Dzurika celek Poličky. Mladší žáci D, kteří nastoupili v okleštěné sestavě, se svým soupeřem drželi krok, dokonce vedli i 4:1, nakonec však prohráli 4:5. Starší žáci B prohráli 1:5, když jedinou branku zaznamenal ve 49. minutě Marián Havel. Svěřenci Martina Pykala hostili také v neděli rivala z Třebíče. Mladší žáci C rozhodli o své výhře 10:3 během druhé třetiny, kdy vstřelili čtyři branky. Starší žáci A žádné komplikace nepřipustili a již po první části bylo o vítězi rozhodnuto. Jihlavští mladíci nakonec vyhráli vysoko 12:0.

Starší žáci A

18. kolo: Jihlava - Třebíč 12:0 (7:0, 2:0, 3:0)
Branky a nahrávky Jihlavy: V. Brož (Homola), Chlubna (Čermák), V. Brož (Najman), Zadražil (Juda), Chlubna (Homola), Zadražil (Juda), V. Brož, Jančí (Kaltounková), Svoboda (Homola), Najman (V. Brož), V. Brož, Chlubna (Zadražil). Nejlepší hráči Jihlavy: Vítězslav Brož, Martin Zadražil.
Sestava Jihlavy:
Chaloupek (30. Krejčí) - Homola, Jančí, Barák, Sapík - Zadražil, Juda, Kohout - Svoboda, Najman, V. Brož - Chlubna, Čermák, Kaltounková.

„Na rozdíl od mladších kolegů hráči do utkání doslova vlétli a prakticky rozhodli o vítězství hned v první třetině. Soupeře jsme výrazně přehrávali po celou dobu a nebýt toho, že kluci hodně polevili a začali vymýšlet, bylo by skóre vyšší. Těžké zápasy nás ale teprve čekají," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 18. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci B

15. kolo: Jihlava - Polička 1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
Branka a nahrávky Jihlavy: 49. Havel (P. Brož, Machovký). Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Falta, Marek Pavlas, Michal Poledna.
Sestava Jihlavy:
Pavlas (30. Falta) - Poledna, Mikeš, Nosek, J. Buzek, Štoll - Augusta, Racek, Kochrda - Havel, P. Brož, Machovský - P. Buzek, Přibil, Pokorný - Coufal.

„I přes prohru mám z dnešního zápasu dobrý pocit. Soupeř měl dva výraznější hráče, zejména po fyzické stránce, kteří se postarali o všechny branky. Ovšem také dodali utkání vyšší tempo a náboj, za což jsem rád. Byli jsme hokejovější, bohužel brankář hostí byl taktéž fyzicky a výkonnostně vyzrálý a veškeré šance s jistotou pochytal. Naši brankáři vyjma jednoho lacinějšího gólu chytali ovšem taktéž kvalitně. Je škoda, že jsme některou ze šancí neproměnili, ovšem i tak se jednalo o rychlé a důrazné utkání, které bylo pro kluky přínosem," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 1. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci C

18. kolo: Jihlava - Třebíč 10:3 (2:2, 4:1, 4:0)
Branky a nahrávky Jihlavy: Báťa (Melenovský), Menšík (Polodna), Pavelec, Polodna (Štorek), Menšík, Chvátal (Mlejnek), Pavelec (Mlejnek), Polodna (Menšík), Polodna (Chvátal), Polodna (Menšík, Štorek). Nejlepší hráči Jihlavy: Nikdo.
Sestava Jihlavy:
D. Novák - M. Sapík, Chvátal, Moravec, Vranka, J. Novák - Menšík, Polodna, Štorek - Mlejnek, Pavelec, Michalčuk - Melenovský, Bína, Báťa.

„Do poloviny utkání to bylo vinou našeho špatného pohybu a vůbec celkového herního projevu vyrovnané měření sil. Soupeř bojoval a byl často odhodlanější než my. Po malé bouřce v kabině sice kluci hru zlepšili a třetí třetina už možná snesla nějaké měřítko, ale celkově byl tento zápas z našeho podání hodně laxní a řekl bych ještě ve vánočním tempu. Kluci z Třebíče nás dnes, co se týče nasazení, jednoznačně předčili," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 18. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci D

15. kolo: Jihlava - Polička 4:5 (2:0, 2:3, 0:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 11. Lagron (Vovsík), 18. Hrbek, 22. Zdarsa, 27. Kotrba. Nejlepší hráči Jihlavy: Nikdo.
Sestava Jihlavy:
Tesař - Vovsík, Zdarsa, Augusta, Kret, Sedlák - Hrbek, Kotrba, Machovský - Lagron, Hasaj, Kain.

„Dnešní utkání moc krásy nepřineslo. Přesto jsme s okleštěnou a ne zrovna nejsilnější sestavou drželi se soupeřem krok. Bohužel po první části jsme polevili s nasazením i koncentrovaností na hru a promarnili slibné vedení 4:1," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 1. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.