Předprodej permanentek na extraligu staruje v úterý!

23.06.2017 / Zdeněk Drla

Předprodej permanentních vstupenek na extraligová utkání Dukly Jihlava v sezoně 2017/2018 bude zahájen v úterý 27. června 2017 v 15 hodin.
Mění se výše vstupného, nově budou zavedeny vstupenky na sezení, při nedělních zápasech můžete využít zvýhodněné rodinné vstupné. K permanentce dostanete jako dárek šálu ze speciální edice a poukaz na slevu v McDonald´s. Držitelům permanentek na sezení z minulé sezony budou jejich místa rezervována do 20. července. Poté budou nabídnuta k prodeji. Permanentka se vztahuje pouze na zápasy základní části Tipsport extraligy ledního hokeje 2017/2018. Vstupné na přípravné zápasy Dukly je možné koupit také během předprodeje permanentek.

Účast v Tipsport extralize ledního hokeje přináší pochopitelně i vyšší náklady jak na provoz klubu, tak i na pořádání mistrovských utkání. Vedení Dukly Jihlava proto muselo sáhnout ke zvýšení cen vstupného. Mění se i způsob prodeje vstupenek. Nově si budete moci pořídit vstupenky buď na stání (jednotlivé vstupné 120 korun) nebo na sezení (150 korun). „Při tvorbě ceníku jsme vycházeli i z výsledků ankety, ve které se vyjádřilo takřka 1900 fanoušků Dukly Jihlava. Jejich názor měl významnou váhu. Věřím, že fanoušci navýšení cen vstupenek pochopí a budou nás i nadále podporovat v hojném počtu,“ říká jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

Zachováno bude dětské vstupné (do 130 cm) – na stání za 30 korun, pokud ale bude rodič pro svého malého potomka požadovat místo k sezení, zaplatí plnou cenu.

Permanentní vstupenku na 26 zápasů základní části extraligy pořídíte za 2600 korun (stání), za místo k sezení dáte 3300 korun. K permanentce letos dostanou fanoušci jako dárek klubovou šálu ze speciální edice v hodnotě 300 korun. Při nákupu permanentky tak výrazně ušetří (permanentka na stání za 2600 korun - 26x120=3120 + šála za 300 korun - úspora 820 korun; permanentka na sezení za 3300 korun - 26x150=3900 + šála za 300 korun - úspora 900 korun). Navíc ke každé permanentce přidáme ještě poukaz na slevu v McDonald´s.

Nově je pro sezonu 2017/2018 zavedeno zvýhodněné rodinné vstupné. To mohou využít rodiny s dětmi pouze při nedělních domácích zápasech, které začínají v 16 hodin (v úterý a v pátek se hraje v tradičních 17:30 hodin).

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Již nyní upozorňujeme fanoušky, že permanentní vstupenky na sezení budou k dispozici pouze v omezeném množství.
Ačkoliv držitelům permanentek na sezení z minulé sezony budou jejich místa rezerovována do 20.července 2017, část těchto míst bude vyhrazena pro ČSLH a partnery extraligy. Těmto držitelům budou nabídnuta náhradní místa.
Permanentky zahrnují zápasy základní části TELH 2017/2018, nikoliv přípravná utkání.
Vstupné na přípravné zápasy Dukly je možné koupit také během předprodeje permanentek

Permanentky platí pouze pro zápasy základní části extraligy, nikoliv pro přípravná utkání.

Permanentky budou mít nově podobu karty s čárovým kódem, stejně jako jednorázové vstupenky. Svoji Ice Card ale nemusíte vyhazovat. Zálohovanou kartu budete moci vrátit v předprodeji, pokud na ní máte kredit, bude vám buď vrácen nebo jej můžete využít při bruslení veřejnosti na malé hale, kde systém čipových karet bude fungovat ve stejném režimu i nadále.