Společnost Rieder beton obnovila partnerství s Duklou Jihlava

16.10.2017 / KLUB

Pozorní fanoušci domácích zápasů Jihlavy si jistě všimli, že společnost Rieder beton, spol. s.r.o. opět podporuje Duklu. Jihlavská firma, působící v jihlavském regionu pod různými názvy již od roku 1963 a zabývá se výrobou a obchodem s betonovými stavebními prvky a dodávkami železobetonových konstrukcí staveb, znovu navázala spolupráci s Duklou. „Rieder Beton již partnerem byl. Poté se spolupráce přerušila a v letošní sezóně ji opět navazujeme. Jsem rád, že se firma vrací k podpoře Dukly a věřím, že bude dlouhodobá, ne jen pro letošní sezonu. Děkuji za podporu,“ říká jednatel klubu Bedřich Ščerban.

O SPOLEČNOSTI RIEDER BETON, SPOL. S.R.O.

Rieder Beton spol. s r.o. je jihlavská firma, působící v jihlavském regionu pod různými názvy již od roku 1963. Zabývá se výrobou a obchodem s betonovými stavebními prvky a dodávkami železobetonových konstrukcí staveb. Naše výrobky oslovují nejen firmy působící v oblasti pozemního a dopravního stavitelství, firmy zabývající se výstavbou a rekonstrukcí objektů občanské výstavby a vybavenosti, ale i místní, městské a krajské úřady a v neposlední řadě i soukromé osoby.

Mezník v historii přišel s rokem 1994, kdy se v rámci privatizace stala 100% vlastníkem rakouská firma Betonwerk Rieder GmbH, Maishofen. Rieder Beton se tak začlenil do nadnárodní skupiny, která dnes působí prakticky po celém světě. Nový vlastník přinesl know-how na svoje tradiční a rakouským trhem prověřené výrobky, průběžně probíhají investice navýšení výrobní kapacity a do moderních výrobních technologií, které umožňují zefektivnit a zkvalitnit produkci. Záběr firmy se z regionální rozšířil na celou ČR a vyvážíme také na Slovensko a do Rakouska. V tuto chvíli své aktivity rozšiřujeme i do dalších sousedních zemí.

Pokud máme vyjmenovat pouze nejzákladnější pilíře našeho programu, jsou to především tyto betonové stavební prvky:
- Prefabrikáty: protihlukové stěny, lodžie, skelety, stropní a opěrné systémy,
- Vibrolisované výrobky: opěrné systémy, obrubníky, dlažby a dlaždice, plotové systémy,
- Zahradní architektura: květináče, koše, patníky, lavičky, ale jsme schopni vyrobit nebo dodat z betonu prakticky cokoliv.

Rieder Beton je nyní stabilní a na českém trhu s betonovými stavebními prvky etablovaná firma, která zaměstnává okolo 50 pracovníků a hospodaří ve vlastním areálu o rozloze 2 ha. Společnost je držitelem certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2009.

Cílem společnosti Rieder Beton spol. s r.o. Jihlava je udržet dynamický rozvoj a dosáhnout ještě významnějšího postavení na trhu v ČR.

Víme, že žádná firma nemůže existovat bez svých zákazníků a odběratelů. Našich zákazníků si vážíme a jsou u nás vždy na prvním místě. Můžeme jim nabídnout ochotu a odbornost našich kvalifikovaných pracovníků, vstřícnost, výrobky evropské úrovně ve vynikající kvalitě, krátké dodací lhůty a v neposlední řadě příjemné ceny. Naším přáním je, aby se naši zákaznici u nás cítili dobře a s našimi výrobky a službami byli spokojeni.

Je samozřejmé, že i my se můžeme dále zlepšovat. Věříme, že jak pevné zakotvení naší firmy v nadnárodní skupině Betonwerk Rieder, tak naši vlastní pracovníci jsou zárukou úspěšné budoucnosti firmy a spokojenosti našich zákazníků.

Co děláme je nabeton!

Zdroj: O společnosti Rieder beton, spol. s.r.o.


Zdroj: Fotogalerie Rieder Beton, spol. s.r.o..