Překonejte ve výběru starých mobilů Motor a pomozte duklácké mládeži!

20.09.2019 / Tomáš Lysý

Pokud fanoušci HC Dukla Jihlava porazí ve sběru mobilů soupeře, mohou se mladí hokejisté těšit na nové vybavení v hodnotě 10 tisíc korun.
Stejná akce jako loni, jen jiný soupeř. Vy, fanoušci klubu HC Dukla Jihlava, můžete pomoct duklácké mládeži. Jak? Přinést na zápas Dukla – Motor (pondělí 23.9.2019 od 17:30) staré nepotřebné telefony v co největším počtu! Jihlavský klub se totiž opět zapojil do projektu neziskové společnosti ASEKOL, která provozuje systém zpětného odběru vysloužilého elektra.
Sesbírejme společně před zápasem proti Motoru co nejvíce starých telefonů a pokud jich vybereme více než fanoušci Motoru na zápasu České Budějovice – Jihlava, mohou se naši mládežníci těšit na desetitisícový příspěvek. Za odevzdaná nepotřebná zařízení mohou fanoušci dostat volnou vstupenku na zápas nebo hokejové suvenýry.

Co je třeba udělat? Na očekávaný pondělní zápas mezi HC Dukla Jihlava a ČEZ Motor České Budějovice vzít jakýkoliv starý i nefunkční mobilní telefon a odevzdat ho u červeného stánku ASEKOL, který bude umístěn u vchodu C v parku před Horáckým zimním stadionem. Červený stánek nejde přehlédnout a bude otevřen v době od 16:00 do 17:30.

Nepřehlédnutelný červený stánek ASEKOLu. Foto: Asekol

Kdo přinese dva mobilní telefony, může získat volnou vstupenku na utkání nebo hokejové suvenýry a propagační předměty. Celkem bude připraveno 50 volňásků na stání a desítky dalších drobností.

Všechny vybrané mobilní telefony budou ekologicky rozebrány a recyklovány, díky čemuž se ušetří cenné materiály, suroviny a množství energie. Více informací o třídění elektrozařízení lze najít na stránkách www.asekol.cz nebo www.cervenekontejnery.cz.

Náš klub se obdobného klání úspěšně zúčastnil i v loňském roce, kdy fanoušci soutěžili na zápasech Třebíč – Dukla a poté Dukla - Třebíč. Díky našim výborným fanouškům se vybralo neuvěřitelných 326 mobilních telefonů, díky nimž získala jihlavská mládež příspěvek 10.000 korun na hokejové vybavení.

Loňské předání šeku na 10 tisíc Kč pro jihlavské mládežníky. Foto: Tomáš Lysý