Hituj. Skóruj. Blokuj! Radegast Zóna hokejových bojovníků na zápasu Dukla – Motor

20.09.2019 / Tomáš Lysý

RADEGAST si pro fanoušky šlágru 6. kola mezi Duklou a Motorem připravil oblíbenou fan akci Radegast Zónu hokejových bojovníků. Co je pro Vás připraveno? Hitovací trenažer, střelba na 3D brankáře nebo prezentační stěna s VR brýlemi. To ale rozhodně není všechno! V průběhu druhé přestávky si přijde na své osm vybraných fanoušků, kteří si vezmou plexi kryt a v Hořké výzvě odvahy budou čelit vystřelenému puku! A kdo bude mít štěstí, chytí si z ledové plochy letící tričko vystřelené ze speciální pistole. Tohle bude jízda!
Jak vše probíhalo při vybraném zápasu Dukly v minulé sezoně, se můžete podívat zde.

Aktivity pro fanoušky:

Radegast během těchto aktivit vytváří na stadionech jedinečné zážitky pro fanoušky, kteří si mohou na vlastní kůži vyzkoušet parametry hokejové statistiky Radegast index. Právě Radegast index je metrika hokejových bojovníků, která oceňuje ty hráče, jenž nejsou ve hře tolik vidět, ale bez jejich práce se neobejde žádný tým – jde o obránce! Radegast index je složen ze tří parametrů, které si návštěvníci zápasu Dukla – Motor mohou vyzkoušet na vlastní kůži.

Na Horáckém zimním stadionu budou umístěny celkem tři stanoviště:
Hitovací trenažer – Vyzkoušej si bodyček na vlastní kůži
Střelba na 3D brankáře – Získej co nejvíce plusových bodů
Prezenční stěna s VR brýlemi – Vyzkoušej si ve virtuální realitě, jak se cítí naši hráči, když se přímo proti nim řítí soupeřova střela!

Foto: Nela Dittrichová, Markéta Křížová

Hořká výzva odvahy:

Součástí aktivit pro fanoušky je i oblíbená Hořká výzva odvahy, která proběhne o druhé přestávce. O co jde? Osm nejstatečnějších půjde na led a dostanou speciální plexi kryt. S ním se postaví hokejistovi, který na ně bude střílet puky.

Budeš to právě ty? Uhneš před pukem nebo se tvrďácky letící gumě postavíš? Vyzkoušej si na vlastní kůži adrenalin na ledě a jaké to je, když na tebe letí puk rychlostí až 170 km/h.

Postavte se Hořké výzvě odvahy! Foto: Petr Palovčík

Těšit se můžete i na střelbu triček Radegast, a to přímo mezi fanoušky na tribuny. Střelba triček proběhne o 2. přestávce.

Součástí Radegast aktivit je i nafukovací hlava umístěná na led při zahájení zápasu. Foto: Markéta Křížová