Při utkání Dukla – Chomutov můžete vyhrát 2 vstupy do VIP na premiéru filmu Drsný spasitel

27.09.2019 / SB Films

Dva šťastní soutěžící, kteří v Bleskové tipovačce na klubovém Facebooku tipovali prvního střelce gólu Dukly v předešlém utkání v Přerově, se již mohou těšit na dvě volné vstupenky do VIP na premiéru filmu Drsný spasitel. A další dvě “VIPky“ můžete vyhrát při utkání Dukla – Chomutov.
Co je k tomu potřeba? Chytit o první přestávce zápasu jeden ze tří tenisových míčků. Poté přijít na začátku druhé přestávky k trestným lavicím a v divácké soutěži seřídit mířidla při střelbě na branku! Tak neváhejte a přijďte si zasoutěžit!

O čem film Drsný spasitel vůbec je? Chlápek v kápi s umělým tech-okem kráčí světem, ve kterém se lidé (a upíři a mutanti a další verbež) řežou granátomety i magií. Kde česká krajina dostala pořádně zabrat kvůli století válek a bytostem, které k nám přišly z Druhé strany. Spasitel hledá svou duši a pravdu o své minulosti, k tomu mu dopomáhají brokovnice Margareth, granátomet Grayson a obrovský revolver Zabiják Démonů. Živí se výhradně jako námezdní lovec a prodává zboží, které sám nalezne v opuštěných vesnicích. Jeho život nabere nečekané obrátky ve chvíli, kdy se dozví, že před několika desítkami let sám vedl armádu démonů proti lidem v největší bitvě naší doby - Bitvě u Sevastopole.