Spolek fanoušků a společnost EMRO s.r.o. jsou partnery posledního zápasu základní části

01.03.2023 / Daniel Lhotský

Máme velkou radost, že středeční zápas, který uzavře cestu Dukly základní částí, tentokrát podpoří hned dva partneři. Zápas 52. kola proti Slavii Praha podpoří Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava a společnost EMRO s.r.o., která se zabývá elektroinstalacemi. Děkujeme za podporu v nejen v dnešním zápase, ale i během sezony, a těšíme se na setkání na zimním stadionu! Děkujeme také všem ostatním partnerům za trvalou podporu během této nelehké doby.

Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava

Spolek vznikl na konci roku 2016, ale svoji činnost oficiálně spustil od 1.1.2017. Je určen těm, kdo je ochotný pro Duklu hořet! Chce stále zlepšovat situaci a postavení klubu. Podporuje ho především finančně a morálně, ale zaměřuje se i na jeho propagaci a pozitivní prezentaci na veřejnosti. Mezi pravidelné akce pořádané spolkem patří Ples Dukly, sportovní turnaj Tenis Dukla Open, nebo Grill párty Sedlejov. Členem spolku se může stát každý fanoušek Dukly.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava

EMRO s.r.o.

Dlouhodobý partner jihlavského hokeje firma Emro vznikla v roce 2003 a sídlo má v Třešti. Zabývá se především elektroinstalací. Jedná se o slaboproudé rozvody, silnoproudé bytové rozvody a průmyslové rozvody do 1KV, taktéž i silnoproudé průmyslové rozvody do 35KV. Nedílnou součástí portfolia firmy je výroba silových a kompenzačních rozvaděčů. Firma Emro působí po celé České republice, zejména v Praze, ale i na Vysočině a má za sebou taktéž zakázky v zahraničí. Více o společnosti se dozvíte na webových stránkách společnosti