Den legend: Pořiďte si repliku českého reprezentačního dresu se svým jménem

12.03.2012 / Zdeněk Drla

Thomas Eriksson, Petr Bříza, Mats Näslund, Jiří Šejba, Patrik Juhlin, David Pospíšil, Tommy Sjödin, Milan Nový, Oldřich Válek... To je jen krátký výčet jmen hokejových osobností, které se objeví na ledě Horáckého zimního stadionu v sobotu 31. března 2012 při Dnu legend. Švédská veteránská reprezentace se vůbec poprvé v historii představí na území České republiky. V Jihlavě vyzve české legendy.
Kromě atraktivního zápasu je pro fanoušky připravena i autogramiáda legend. Zde mohou získat podpisy hráčů na kartičky, plakáty nebo na vlastní český reprezentační dres.

Fanouškům se naskýtá jedinečná šance. Mohou si objednat repliku českého reprezentačního dresu s číslem a jménem svého hokejového idolu, popřípadě s vlastním číslem a vlastním jménem či přezdívkou! Objednávky přijímá sekretariát Dukly Jihlava, která je spolu s Českým svazem ledního hokeje pořadatelem akce, do konce tohoto týdne, tedy do 16. března 2012.

⇒ Dres Česka s logem Dne legend, který si můžete objednat za 890 Kč.

Fanoušci a návštěvníci Dne legend budou mít možnost objednat si s předstihem repliku českého reprezentačního dresu s jakýmkoliv jménem a číslem. "Mohou si vybrat buď některého z českých účastníků Dne legend a dres si nechat originálně podepsat na autogramiádě, nebo si objednat dres s vlastním jménem a číslem. Dres bude mít na levé horní straně logo akce," vysvětlil jednatel Dukly Jihlava Bedřich Šcerban. V dresu pak mohou okamžitě začít fandit českému výběru v zápase legend.

Objednávky dresů budou přijímány do 16. března na adrese: kapounova@hcdukla.cz. Nutná je platba předem, dresy budou vydávány v den konání Dne legend na Horáckém zimním stadionu.

Informace o akci Den legend najdete zde.