Den legend: Předprodej startuje ve čtvrtek odpoledne

28.03.2012 / Zdeněk Drla

Hokejový svátek se blíží! Už v sobotu 31. března vyjedou na led Horáckého zimního stadionu v Jihlavě české s švédské hokejové legendy. A ve čtvrtek 29. března bude spuštěn předprodej vstupenek na tuto unikátní akci.
Předprodej bude probíhat na hlavní pokladně u nové vrátnice naproti Vysoké škole polytechnické ve čtvrtek 29. března a v pátek 30. března vždy od 14 do 16 hodin. V sobotu 31. března bude pokladna otevřena již od 12 hodin.

Na závěr sezony se na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě utkají v sobotu 31. března hokejové legendy Česka a Švédska. Švédští veteráni sehrají své vůbec první utkání na území České republiky.

A na koho se můžete těšit?
Z českých hvězd dorazí do krajského města Vysočiny kupříkladu gólman Petr Bříza, olympijský vítěz František Kučera, trojnásobní mistr světa Jiří Šejba, dále Richard Žemlička, Pavel Richter, David Pospíšil, Martin Hosták, miláček jihlavského publika Oldřich Válek, Radek Ťoupal nebo střelecký rekordman Milan Nový.

Také Švédové přijedou v silné a hlavně hvězdné sestavě. Největší ikonou je Mats Näslund - člen Triple Gold Clubu - který vyhrál mistrosvtví světa, olympiádu i slavný Stanley Cup. Na ledě se dále objeví Magnus Svensson, Anders Carlsson, Thomas Erikssson, Pär Djoos, Willy Lindström a další.

Samotný zápas legend začíná v 18 hodin. Od 15 hodin hodin je pro fanoušky připravena autogramiáda hokejových osobností. Vstupné na celou akci je 80 korun, děti do 10ti let mají vstup zdarma.

Přijďte si užít hokejovou sobotu do Jihlavy.

After Party v Xanadu a Hattricku

Pozápasová After Party a rautem je pro účastníky exhibičního utkání a další hosty naplánována v klubu Xanadu v areálu na Březinkách. Zahraje zde DJ, po půlnoci vystoupí tanečník Atai Omurzakov z Kyrgyzstánu, vítěz soutěže Česko Slovensko má talent. Ve vedlejším sport Baru Hattrick bude možné si poslechnout dívčí pop-punkovou skupinu Sweet Zone.