Organizační pokyny k utkání Jihlava – České Budějovice a k doprovodnému programu

13.01.2017 / KLUB

V sobotu 14. ledna 2017 od 18:00 se na Horáckém zimním stadionu utká HC Dukla Jihlava proti ČEZ Motoru České Budějovice. Očekává se vyšší zájem z řad jako domácích, tak hostujících fanoušků. Vyrazte proto na stadion s předstihem a vyhněte se možným frontám u vstupu či na pokladnách. Před zápasem od 16:30 bude probíhat autogramiáda osobností Dukly, těsně před zahájením utkání nastoupí osobnosti na ledovou plochu. Zápas bude vysílat Česká televize. Vzhledem k výše uvedenému, dbejte nejen následujících organizačních pokynů k utkání, ale také pokynů pořadatelské služby. O přestávkách utkání bude otevřen východ D, E, F za střídačkami směrem k pivovaru Ježek.

Uzavření parkoviště pod „zimáčkem“

Před utkáním a v jeho průběhu nebude možné použít parkoviště pod zimáčkem (Veřejné sportoviště pro zimní sporty v ulici Tyršova). Zároveň se v den utkání nekoná bruslení veřejnosti.

Předprodej vstupenek, autogramiáda osobností

V den zápasu bude možné zakoupit vstupenky na Infocentru Horáckého zimního stadionu od 15 hodin. V tento čas je možné na stejném místě zakoupit také speciální edici hráčských karet, která nebude nikde jinde k dostání a je v limitovaném nákladu 60 ks. Ostatní pokladny na Horáckém zimním stadionu budou otevřeny od 16 hodin.

V 16:30 bude v přízemí Infocentra probíhat autogramiáda osobností Dukly Jihlava. Na autogramiádu je možné se dostat pouze z nádvoří Horáckého zimního stadionu proti vstupu na „zimáček.“ Na nádvoří budou umístěny směrovky se vstupem na autogramiádu, popř. je možné zeptat se organizátorů. Dbejte pokynů pořadatelské služby.

Po konci autogramiády (krátce po 17:30) bude nádvoří pro fanoušky uzavřeno. Vstup B1 nadále slouží pro hráče, realizační tým, vjezd předváděcích aut a jako obsluha provozu malé haly. Nyní také pro osobnosti Dukly, které před zápasem nastoupí na ledovou plochu a také pro Českou televizi, která zápas mezi Jihlava – České Budějovice bude vysílat.

Vstup /východ na stadion, vyznačená místa pro osobnosti

Fanoušci mohou využít tyto vstupy na Horácký zimní stadion:
Vstup G - naproti Vysoké škole polytechnické -pokladna, dva turnikety na karty i papírové vstupenky.
Vstup A - směrem z parku - dva turnikety na karty i papírové vstupenky
Vstup C - směrem z parku - dvě pokladny, tři turnikety na karty i papírové vstupenky. Na vstupech A a C jsou k dispozici i tablety pro odbavování vstupenek zakoupených online na portátu Ticketportal.

Pouze na utkání Dukla – Motor bude možné během přestávek mezi třetinami využít východ DEF.

Z důvodu předejití případným konfliktům u plechového ochozu (vzájemné krádeže šál) pod kotlem hostů, bude tento koridor mobilními zábranami uzavřen. Žádáme proto jihlavské fanoušky, aby pro vstup do sektorů nad střídačkami využili ostatních přístupů a při východu ze stadionu použili zmiňovaný východ DEF (viz. výše).

Po skončení zápasu mohou návštěvníci využít východ A, C, F (směrem z parku), dále G (směrem k VŠPJ) a nově také DEF (východ za střídačkami směrem k pivovaru).

Osobnosti klubu a jejich doprovod mají na zápas vyhrazená místa na sezení v sektoru A. Prosíme návštěvníky, aby tento organizační pokyn respektovali a neobsazovali sedačky s nápisem RESERVÉ – OSOBNOSTI KLUBU.

Informace pro fanoušky hostí

Pro hostující fanoušky bude vyhrazen speciální vchod F - na rohu Horáckého zimního stadionu směrem od pivovaru. Fanoušci hostí mohou využít také levou část vstupu a pokladny C (blíže k sektoru F).

Dle pokynů Policie ČR bude venkovní prostor pro hostující fanoušky vymezen tak, aby nemohlo dojít k volnému pohybu hostí po parku a jeho okolí.

Sektor hostů bude po celou dobu zápasu snímán bezpečnostní kamerou.

Oproti běžným utkáním bude zdvojnásoben počet členů pořadatelské služby.

Fanoušci hostujícího týmu při vstupu do HZS podstoupí bezpečností prohlídku, zda u sebe nemají zakázanou pyrotechniku a jiné předměty, jimiž by mohli ohrozit bezpečí a zdraví návštěvníků na stadionu.

Na stadion nebudou vpuštěny osoby ve viditelně podnapilém stavu či pod vlivem drog a jiných návykových látek.

Vyvedení ze stadionu (konflikty, použitý pyrotechniky, podnapilý stav apod.) bez nároku na vrácení vstupného a bez možnosti vrátit se zpět do ochozů.


DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.


Plánek Horáckého zimního stadionu