Dukla Jihlava obnovila spolupráci s firmou Exit 112

07.10.2019 / PARTNEŘI KLUBU

Vedení Dukly hlásí posilu také na poli partnerském. Klub navázal partnerství s firmou Exit 112, která se zabývá výrobou čalouněného nábytku vyšší a luxusnější kategorie. „Jsem moc rád, že se portfolio partnerů velmi úspěšně rozrůstá. S firmou Exit 112 jsme v minulosti již partnerství měli. Nyní se dostává na novou úroveň a moc se těším na spolupráci. Pevně věřím, že spolupráce bude fungovat k užitku obou dvou firem a obě firmy z ní budou mít prospěch,“ těší jednatele Dukly Bedřicha Ščerbana.

Partnerství stvrdili svým podpisem těsně před začátkem nového ročníku Chance Ligy jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a jednatel firmy Exit 112 – Nábytkové centrum Ing. arch. František Vostál

Foto: Tomáš Lysý

„Za firmu Exit 112, která vyrábí nábytek Böhm, můžu říct, že nás velmi těší, že můžeme spolupracovat a stát se partnery Dukly Jihlava. Dukla je stabilní tým, který v Jihlavě funguje již mnoho a mnoho let. My jsme na trhu již 25 let, což je také již nějaká doba a jsem rád, že můžeme naše síly a potenciál spojit tak, aby naše spolupráce a partnerství přineslo prospěch oběma stranám,“ hlásí František Vostál.

Foto: Exit 112

Firma Exit 112 vyrábí čalouněný nábytek vyšší a luxusnější kategorie značky Böhm. Pohodlí nábytku zaručuje firma svým zákazníkům na mnoho let, jelikož vyráběné produkty jsou velice kvalitní. Exit 112 je česká společnost, která na trhu působí 25 let a za tuto dobu si vybudovala na českém trhu určité postavení. Firma se snaží pronikat i mimo hranice České republiky. 40 – 50% objemu výroby odchází do zahraničí, jmenovitě do Německa, Rakouska, Anglie či Irska. „Jsme rádi, že svými vzrostlými kořeny zůstáváme na Jihlavsku a fungujeme tak, že se tady snažíme získat i další potenciální partnery,“ sděluje František Vostál.

Kvalitu vyráběných produktů poté potvrdil i sám jednatel Dukly Bedřich Ščerban, který při stavbě svého rodinného domu zakoupil právě jeden z výrobků firmy Exit 112. „Mám od Vás sedačku a pokud jste na trhu 25 let, tak jsem byl asi jedním z Vašich prvních zákazníků. Je to pružinová sedačka z Alcantary, mám jí již 20 let a do dneška je jako nová,“ sděluje s úsměvem šéf Dukly.

Foto: Tomáš Lysý