Nový partner! Dukla navázala partnerství s Prádelnou a čistírnou Jihlava

20.09.2019 / KLUB

Pozorný fanoušek si při dvou domácích zápasech jistě všiml, že je na jihlavském ledě zobrazeno logo nového partnera, stejně tak v Dukláku. Jde o firmu Prádelna a čistírna Jihlava, s.r.o., zabývající se kvalitními službami v oblasti praní a půjčování prádla, čištění šatstva a pracovních oděvů. „S Prádelnou a čistírnou Jihlava je navázáno partnerství a jsem tomu rád. Vítám je v Duklácké rodině. Jsem přesvědčen, že partnerství těchto dvou firem, tak jak v mnoha dalších případech u našich partnerů, bude k užitku oběma stranám. Oba subjekty budou mít přínos z tohoto spojenectví,“ sděluje jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Prádelna a čistírna Jihlava s.r.o.

Pokud hledáte kvalitní služby v oblasti praní a půjčování prádla, čištění šatstva a pracovních oděvů, jste na správné adrese.

Poskytujeme služby širokému spektru zákazníků. Veškeré druhy prádla pereme nejen pro velké hotely, ale i pro všechny ostatní druhy ubytovacích a stravovacích zařízení, průmyslové podniky. Prádlo pereme na moderní kontinuální prací lince KANNEGIESSER.

Naše společnost nezajišťuje praní a čištění nemocničního prádla, neboť poskytování těchto služeb se neshoduje s požadavky našich zákazníků.

Služby prádelny a čistírny jsou samozřejmě k dispozici i malým živnostníkům a občanům, kteří mohou předat své prádlo a šatstvo ke zpracováni prostřednictvím podnikové sběrny.

Praní prádla a čištění šatstva samozřejmě není jedinou činností, kterou můžeme svým zákazníkům nabídnout. Jsme připraveni Vám poskytnout naše služby i v oblasti dlouhodobého pronájmu nebo krátkodobého zapůjčení ložního a froté prádla i pracovních oděvů.

Ani tím ale naše služby nekončí. Budete-li mít zájem, poradíme Vám s nákupem prádla, abyste měli jistotu, že prádlo, které nakoupíte, bude vhodné pro Vaše podnikání nejen z hlediska jeho vzhledu, kvality a ceny, ale také z hlediska možnosti toto prádlo prát v průmyslové prádelně bez obav z jeho poškození. Zájemcům můžeme nákup kvalitního prádla zprostředkovat u prověřených a spolehlivých dodavatelů. Případně vyvzorkovat zákazníkovi jím zvolený sortiment od dodavatele ZDARMA.

Nedílnou součástí našich služeb je i doprava prádla a šatstva od zákazníka do prádelny a zpět. Dopravu zajišťujeme skříňovými automobily určenými a uzpůsobenými výhradně pro tento účel. Naše vozidla jsou vybavena zvedacími čely, která usnadňují manipulaci. Prádlo dopravujeme ve speciálních přepravních kontejnerech, které chrání prádlo během dopravy před znečištěním nebo poškozením.

Pokud Vás tato nabídka oslovila, neváhejte a kontaktujte nás telefonem nebo mailem. Na základě Vašich požadavků pro Vás zpracujeme konkrétní nabídku našich služeb.

Webové stránky