Duklácké dresy pod stromečkem? Objednávejte do 25.11.2019!

14.11.2019 / Tomáš Lysý

E-shop a Fanshop HC Dukla Jihlava nabízí velký sortiment zboží, kterým můžete udělat radost svým blízkým na blížící se nejkrásnější svátky v roce – Vánoce. Oblíbeným dárkem jsou zejména dresy Dukly, o které je každoročně v tomto času velký zájem. Aby provozovatel E-shopu a Fanshopu mohl vyhovět poptávce, je nutné objednat dres nejpozději do 25.11.2019. Po tomto termínu již budou objednávky vyřízeny až v lednu. Tak neváhejte a potěšte své nejbližší dukláckým dresem!

Mimo dresů Dukly nabízí E-shop a Fanshop spoustu dalších suvenýrů. K dispozici je velké množství triček s klubovými motivy. V zimním období udělají určitě radost zejména kulichy nebo šály.

Vedle dresů můžete koupit také minidresy, které budou k dostání hned ve třech variantách – klasickou žlutou a červenou barvu bude doplňovat i speciální vojenský minidres ke Dni válečných veteránů, který bude v prodeji od 16.11.2019.

Pro příznivce dalších suvenýrů jsou připraveny puky, hrnky, samolepky, přívěsky, kartičky nebo doplňky k počítačové práci. Hodně oblíbené jsou také doplňky, jenž používají samotní hráči A-týmu: hygienická taštička nebo snapback hráčů Áčka.

Novinkou ve Fanshopu a Eshopu je nástěnný kalendář Dukly na rok 2020. Objednávat můžete již nyní a bližší informace najdete na tomto odkazu.

Eshop HC Dukla Jihlava najdete zde. Objednané věci je možné po domluvě zanechat k vyzvednutí i na Infocentru Horáckého zimního stadionu.

Fanshop Dukly je umístěn nahoře za sektorem ABC na stání za kotlem domácích fanoušků, resp. vpravo vedle bufetu (pohledem od ledu). Fanshop je otevřen během domácích zápasů klubu HC Dukla Jihlava, zpravidla 45 minut před úvodním buly.