Dobrá zpráva v nelehké době: kapitán Josef Skořepa zůstává!

19.03.2020 / Vladimír Šťastný

Angažmá v jihlavské Dukle prodloužil o jednu sezonu její současný kapitán Josef Skořepa. Osmatřicetiletý útočník podepsal novou smlouvu ve čtvrtek dopoledne. Následující sezona 2020/21 tak bude pro rodáka z Nymburka již šestou, kterou odehraje v dresu týmu HC Dukla Jihlava.

Za dosavadních pět sezon v Jihlavě, z toho jedna byla extraligová, odehrál Josef Skořepa 320 utkání. V nich se trefil do černého 102 krát a ke gólům přidal i 104 asistencí.

Pokračováním v Dukle potvrdil svá slova, která řekl v letošní sezoně po utkání s Ústím nad Labem (18.1.2020, výhra Jihlavy 6:3, „Skořápka“ hattrick), kdy dosáhl na metu tři sta odehraných utkání za Duklu. „Když jsem přicházel do Jihlavy, tak jsem netušil, na jak dlouho to bude, a že to zůstanu tak dlouho. Mě to tady prostě hrozně baví, hokejově mě to baví, život tady mě baví a v Jihlavě si to užívám, nemám ani víc slov. Je tady dobrá parta a je to super. Kdyby mi to někdo řekl před pěti roky, tak bych si klepal na hlavu. Jsem za to hodně rád, že v takovém klubu jako je Dukla Jihlava mám tolik zápasů a dobré statistiky. Za to jsem vděčný,“ vyjádřil tehdy otevřeně své pocity Josef Skořepa.

O měsíc později zaznamenal 100. gól v dresu Dukly. Tak ať ti to tam pořád tak padá, Pepo!