Občerstvení v CZ LOKO Aréně bude v nové sezoně poskytovat DUKLA CATERING

02.08.2020 / KLUB

Provozovatelem stánků s občerstvením v rámci všech aktivit v CZ LOKO Aréně bude v nadcházející sezóně zajišťovat Dukla. Ta bude mít na starost jak prodej nápojů a pochutin uvnitř stadionu, tak ve stáncích u vstupu C, v blízkosti Smetanových sadů. Kompletní výdělek z tohoto podnikání bude součástí rozpočtu a bude sloužit na podporu klubu.

Vedení Dukla Jihlava se rozhodlo po ukončení spolupráce s předchozím poskytovatelem, nevypisovat nové výběrové řízení, ale pokusí se po vzoru mnohým zahraničních klubů řešit situaci svými silami. Nově založené středisko DUKLA CATERING spadá přímo pod vedení HC Dukla Jihlava, na zajištění dílčích úkolů se podílí například pracovníci marketingu a ekonomického oddělení, ale DUKLA CATERING má svůj manažerský dvoučlenný tým. Obsluhu ve stáncích a roznos nápojů zajistí brigádníci. „Nejde o nikterak výjimečnou situaci. Od kolegů nejen ze zahraničí víme, že catering dokáže vygenerovat nemalé zisky a stává se tak nedílnou součástí financování sportu. Chceme se pokusit o totéž a doufáme, že na začátku diváci omluví případné nedostatky a podpoří naši snahu solidní konzumací,“ komentuje jednatel HC Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Aktuálně klub počítá v rámci ligových zápasů se stánky s občerstvením na tribuně A, C a v prostorách parku. Dle návštěvnosti a požadavků diváků je ale připraven posílit prodej otevřením bufetu u vstupu B1. Nabízený bude klasický sortiment alkoholických a nealkoholických nápojů, párek v rohlíku a grilované klobásy, sladké a slané pochutiny. „Ceny plánujeme v porovnání s předchozím obdobím spíše nižší. Nechceme dolovat maximum, ale nabídnou fanouškům lidové ceny, solidní servis i důvod dát si o přestávce pivečko u nás a neutíkat nikam jinam. Vždy tím podpoří Duklu!“ doplňuje Bedřich Ščerban.

Na začátku sezony vyjde Dukla vstříc milovníkům pěnivého moku, kteří vyhledávají více než desetistupňové pivo povolené k prodeji uvnitř arény. V parku je možné točit silnější pivo, záleží na poptávce. Nabídku budou uvnitř stadionu doplňovat tradiční automaty na kávu a občerstvení, s nimiž spolupráce nadále pokračuje.

Přípravné zápasy otestují nejen připravenost A týmu, ale i zcela nový tým DUKLA CATERING. Vzhledem k mimořádným opatřením MZ ČR daných pandemií koronaviru, budou nejspíše otevřena jen dvě výdejní místa (HCD bude reagovat na aktuální situaci a možnosti). Stadion bude rozdělen na dva sektory, přičemž o část s tribunou A a B se postará tradiční občerstvení vedle fanshopu. O diváky přicházející vstupem F a využívající tribuny D, E, F se postará obsluha stánku v blízkosti parku. „Je to poměrně nešťastné, že složitý start je ještě komplikovaný tímto způsobem, ale jiné řešení aktuálně není možné. Prosím fanoušky o trpělivost, pochopení i podporu celé Dukly. Budeme rádi, když nám dají na vědomí případné komentáře a návrhy na vylepšení. Učíme se, aby v co nejkratší době byli všichni spokojení, a v nové aréně jsme už obstáli na jedničku od začátku,“ uzavírá s vizí celé téma Bedřich Ščerban.

Případné návrhy na zlepšení a Vaše postřehy můžete psát na adresu catering@hcdukla.cz.

Autor loga: Yashica