Dukla Jihlava prodloužila partnerství s firmou Taxi Kašna

15.08.2020 / Tomáš Lysý

HC Dukla Jihlava bude i v následujících letech využívat služeb společnosti TAXI Kašna. Firma, která se zabývá taxislužbou, přepravou zásilek a půjčováním automobilů, podepsala s jihlavským klubem nové partnerství na tři roky! „Chtěl bych panu Kašnovi a celé firmě poděkovat, protože současná doba je nesmírně složitá všude kolem nás a i v jejich oboru problémy prostě jsou. Podepsat v této chvíli smlouvu s tříletým závazkem je pro nás velice dobré a jsem moc rád, že TAXI Kašna se ke spolupráci odhodlalo a je ochotno nám pomoct ve tříletém období, přičemž dva roky budeme mimo Jihlavu. Jejich služby tak možná využijeme mnohem více než nyní,“ těší jednatele Dukly Bedřicha Ščerbana.

„S Duklou jsme spolupracovali již v období, kdy se klubu poprvé podařilo vrátit do extraligy. Současná dlouhodobá spolupráce je pro nás dobrou reklamou. Budeme klubu nadále vozit hráče nebo pomáhat jim s přepravou. Zároveň naše služby může využít i vedení klubu nebo realizační tým na cestě k venkovním zápasům, jak tomu bylo již v minulé sezoně. Na spolupráci se těšíme a pevně věřím, že dovezeme Duklu k dalším vítězstvím,“ sděluje majitel firmy Vlastimil Kašna.

Vlastimil Kašna (vlevo), majitel TAXI Kašna, a jednatel Dukly Bedřich Ščerban při podpisu smlouvy. Foto: Tomáš Lysý

Vlastimil Kašna – taxi, autopůjčovna, spedice Jihlava

Webové stránky

NONSTOP TAXISLUŽBA V JIHLAVĚ

Pokud hledáte taxi službu, která vás spolehlivě a bezpečně doveze na místo určení, obraťte se na nás. V oblasti dopravy působíme již od roku 1992. Díky zkušenostem v oboru zákazníkům můžeme nabídnout individuální přístup, spolehlivé a čestné jednání.

Náš tým se skládá z profesionálních řidičů, kteří vždy ochotně s diskrétností a kladným přístupem vyřeší vaše požadavky.

Jsme vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Naším domovem je Jihlava, ale jezdíme i po širokém okolí a trasy Praha letiště, kurýrní trasy atd.

NAVŠTIVTE AUTOPŮJČOVNU V JIHLAVĚ

Pokud potřebujete půjčit vůz a hledáte autopůjčovnu, která nabízí vozy k zapůjčení za zajímavé ceny, obraťte se na nás - autopůjčovnu v Jihlavě, která půjčuje výhradně pravidelně servisované vozy značky Škoda Octavia, Škoda Fabia a Škoda Superb v té nejlepší technické kondici. Půjčujeme zánovní vozy, které nejsou starší než 4 roky, a to jak s manuální tak i automatickou převodovkou.

Pokud se rozhodnete pro naši autopůjčovnu a vyzvednutí vozu vám nevyhovuje, vybraný vůz na přání přistavíme na požadované místo. Na rozdíl od velkých půjčoven aut se můžeme každému klientovi individuálně věnovat a nabídnout mu nejlepší řešení.

Nonstop informační linka
Pujčení dětské autosedačky
Zapůjčení střešních boxu
Zapůjčení nosičů
Samozřejmostí je pojištění po celé Evropě

PŘEPRAVÍME VŠE, NA CO SI OSTATNÍ NETROUFNOU

Expresní služba na míru vašim požadavkům. Už nemusíte čekat na otevírací dobu přepravní společnosti. Větší i menší zásilky přijímáme 24 hodin denně.

Vaše zásilky zavezeme na místo vozy značky VW Crafter, Mercedes Vito, a to individuálně podle typu zásilky.