Honzo, bojuj! Dukla vyjadřuje přání svému velkému fanouškovi v jeho životním zápasu

22.02.2021 / KLUB

Život přináší nejen radostné okamžiky, ale bohužel i okamžiky smutné a těžké. A právě v takových chvílích si člověk uvědomí, že sportovní vítězství a porážky jsou nicotné v porovnání se zdravím. Velký fanoušek Dukly pan Jan totiž v posledních dnech prodělal mozkovou příhodu, která otci dvou krásných dcer způsobila velmi vážné zdravotní komplikace. Ačkoliv je Honzův stav stabilizovaný, k návratu do normálního života bude potřebovat spoustu síly, bojovnosti a hlavně zdraví. Za celou kabinu Dukly mu nejen tohle popřála pětice jihlavských hráčů a celá organizace Dukly se připojuje. Honzo, tak tenhle těžký životní zápas vyhraj!

„Honzo, zdravím Tebe i celou tvojí rodinu. Dozvěděli jsme se o tvých zdravotních patáliích a doufáme, že se jako velký Duklák brzy uzdravíš, že se co nejdříve sejdeme tady na stadionu a budeme prožívat nějaké radosti z hokeje a sportu. Přejeme brzké uzdravení,“ zahájil přání Tomáš Čachotský, jenž za Duklu odehrál více jak 900 zápasů. Vzápětí se přidal i Josef Skořepa: „Honzo, slyšeli jsme, že jsi velký fanoušek Dukly. Tak jsme ti nechali podepsat hraný dres. Jsou tam naprosto všichni hráči i realizační tým. Přejeme Ti brzké uzdravení, hodně štěstí a držíme palce i celé tvojí rodině,“ doplnil přání o dárek jihlavský kapitán.

Fanoušek Dukly pan Jan s dcerami Terezkou a Aničkou

„Ahoj Honzo, za celou Duklu Ti přejeme brzké uzdravení, pevné nervy Tobě i celé rodině a doufám, že se co nejdříve uvidíme na zimáku. Tak se drž a za celou Duklu ahoj!,“ pozdravil velkého jihlavského fanouška Tomáš Jiránek a hned se k němu přidal i Matěj Pekr: „Ahoj Honzo, dozvěděli jsme se, že máš teď svůj těžký životní zápas. V kabině doufáme, že ho spolu s rodinou zvládneš. Za mě i za celou kabinu Ti přejeme brzké uzdravení a určitě na Tebe myslíme. Doufáme, že se brzy setkáme, klidně i u nás v kabině,“ vyjádřil přání jihlavskému fanouškovi kanonýr Dukly. „Ahoj Honzo, chci Ti jak za sebe tak za celou Duklu popřát hlavně hodně sil. Jak Tobě, tak tvojí rodině. Teď bojuješ ve svém nejtěžším zápasu, tak doufám, že to zvládneš na 100 procent. A uvidíme se zase na zimáku, kdy budeš fandit jak při našem vítězném zápasu, tak při Tvém životním vítězném zápasu. Ahoj a měj se,“ doplnil Tomáš Harkabus a s těmito přáními se připojuje i celá organizace HC Dukla Jihlava.

Foto: Miroslava Zápotočná

Dukla 2021: Honzo, bojuj!

Autor videa: Tomáš Lysý