Dukla nabízí virtuální vstupenky také na velké finále proti Kladnu

11.04.2021 / Tomáš Lysý

Chance Liga, tedy druhá nejvyšší česká hokejová soutěž, se dostává do velkého finále. Rozhodující série startuje již v sobotu 17. dubna 2021 a utkají se v ní dva nejlepší týmy základní části – Rytíři Kladno a HC Dukla Jihlava. První dva zápasy jsou na programu v Kladně, další dva v Jihlavě a poté se uvidí. Dukla po dlouhé sérii s Litoměřicemi (4:3 na zápasy) zvládla semifinále se Vsetínem naprosto jednoznačně 4:0 na zápasy a právě proti Vsetínu se prodalo zatím nejvíce virtuálních vstupenek.
Za normálních okolností by bylo na finálové zápasy určitě vyprodáno. Jenže vzhledem k aktuálnímu dlouhodobému dění není možné vpustit fanoušky na stadion, proto Dukla i další kluby přichází o značnou část příjmů. Na základě iniciativy jednoho z důležitých partnerů klubu, Spolku fanoušků HCD, s jehož předsedou Rostislavem Krutišem přinášíme rozhovor, nabízí Dukla fanouškům k zakoupení virtuální vstupenky na všechny domácí zápasy do konce sezony.

Vstupenky na 3. finále
Vstupenky na 4. fínále

Jedná se o podobný projekt jako na jaře, kdy Dukla v první vlně pandemie spustila akci „Vyprodejme virtuálně zimák“. Výtěžek ze zakoupených vstupenek šel ve prospěch Seniorů Vysočiny v boji proti koronaviru – více zde. Nyní, v této nelehké době, půjdou prodané virtuální vstupenky ve prospěch klubu.

„Od konce září 2020, kdy se uzavřela sportoviště návštěvníkům, projevilo mnoho fandů zájem podpořit klub HC Dukla Jihlava finančně. Hledali jsme cesty, aby jich nebylo moc a byly srozumitelné. Výsledkem byly virtuální vstupenky. Po jednání s Beďou Ščerbanem a Tomášem Lysým se vše potřebné domluvilo s Ticketportalem. Dukla tehdy byla jediným sportovním klubem v ČR, kterému se takovéto podpory dostává, což nás velmi těší,“ říká Rostislav Krutiš, předseda Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava, který ovšem čekal, že fanoušci přece jen budou kupovat více vstupenek (přesné počty najdete níže). „Čekal jsem vyšší počty. Každému kupujícímu však patří velké upřímné DÍKY! Dosavadní výtěžek za prodej virtuálních vstupenek za základní část soutěže činil bezmála 100 000 Kč, což je slušná podpora,“ domnívá se dlouholetý fanoušek a partner jihlavského kokeje.

Vstupenky ale nekupují pouze fanoušci. Častými kupujícími jsou i členové vedení Dukly Jihlava a další zaměstnanci nebo partneři klubu. Podpory se Dukle dostává i zvenčí, například videotrenér a analytik Tomáš Vrábel, jenž v Jihlavě loňskou sezonu úspěšně působil, objednal během základní části čtyři VIP vstupenky. „Mám tyto informace, kdo a jak kupuje. Je to jasný signál respektu a uznání klubu, ve kterém pan Vrábel působil. Děkuji tímto všem spolupracovníkům klubu, kteří nákupem vstupenek šli příkladem,“ pronáší Rostislav Krutiš na dálku slova díků.

Finanční pomoc Dukle v této složité době ale organizují i jiní fanoušci. Jeden z členů Spolku fanoušků Dukly nechal vyrobit speciální edici šál, která slavila velký úspěch. „Kolega ze Spolku, Vojtěch Carda, který se snaží podporovat Duklu až z Brna, rozjel akci "Šály", na základě které se prodalo 142 kusů s výtěžkěm 24 511 Kč, který putoval na účet klubu. Došlo také k určité výpomoci dvěma klukům z kabiny a v rámci projektu "Spolek pomáhá" jsme opět vybrali děti z mládeže, kterým jsme pomohli doplatit jejich členské příspěvky,“ zmiňuje Rostislav Krutiš další akce, které Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava organizuje či dělá.

Cenová relace virtuálních vstupenek na finále play-off bude následující: 150 Kč za vstupenku na stání, 200 Kč za vstupenku na sezení a vstupenka do VIPu bude stát 700 Kč. Koupě virtuální vstupenky samozřejmě neopravňuje ke vstupu do CZ LOKO Arény, jelikož zápasy se budou hrát před prázdným hledištěm. Kupující si ale může zakoupenou vstupenku schovat nebo vytisknout – bude mít její originál ve formátu .pdf a památku, že podpořil klub v této pro sport těžké době.

Aktuální počet prodaných vstupenek:

Dukla – Havířov
Celkem 49 vstupenek (1x VIP, 14x sezení a 34x stání)

Dukla – Slavia
Celkem 44 vstupenek (4x VIP, 16x sezení a 24x stání)

Dukla - Kolín
Celkem 56 vstupenek (1x VIP, 14x sezení a 41x stání)

Dukla - Benátky
Celkem 60 vstupenek (8x VIP, 22x sezení a 30x stání)

Dukla - Kadaň
Celkem 59 vstupenek (10x VIP, 17x sezení a 32x stání)

Dukla - Šumperk
Celkem 58 vstupenek (8x VIP, 11x sezení a 39x stání)

Dukla - Přerov
Celkem 42 vstupenek (10x sezení a 32x stání)

Dukla - Kladno
Celkem 67 vstupenek (2x VIP, 23x sezení a 42x stání)

Dukla – Vsetín
Celkem 46 vstupenek (2x VIP, 11x sezení a 33x stání)

Dukla - Litoměřice
Celkem 39 vstupenek (2x VIP, 15x sezení a 22x stání)

Dukla - Třebíč
Celkem 50 vstupenek (3x VIP, 19x sezení a 28x stání)

Dukla - Poruba
Celkem 44 vstupenek (3x VIP, 19x sezení a 22x stání)

Dukla – Frýdek-Místek
Celkem 48 vstupenek (2x VIP, 20x sezení a 26x stání)

1. čtvrtfinále Dukla - Litoměřice
Celkem 43 vstupenek (3x VIP, 12x sezení a 28x stání)

2. čtvrtfinále Dukla - Litoměřice
Celkem 39 vstupenek (2x VIP, 14x sezení a 23x stání)

5. čtvrtfinále Dukla – Litoměřice
Celkem 22 vstupenek (3x VIP, 12x sezení a 7x stání)

7. čtvrtfinále Dukla - Litoměřice
Celkem 80 vstupenek (8x VIP, 25x sezení a 47x stání)

1. semifinále Dukla - Vsetín
Celkem 92 vstupenek (5x VIP, 30x sezení a 57x stání)

2. semifinále Dukla - Vsetín
Celkem 87 vstupenek (8x VIP, 31x sezení a 48x stání)

Celkový souhrn:
19 zápasů, 1025 vstupenek (75x VIP, 335x sezení, 615x stání)

HC Dukla Jihlava společně se Spolkem fanoušků HCD Vám děkují za nákup jakékoliv virtuální vstupenky na zápasy Dukly. Vážíme si Vaší podpory v čase, kdy není povolen vstup na stadion.