Jsme vidět! Dukla s partnerem Cara Plasmou polepila autobusy a rozjela projekt #NEUHNEME

19.05.2021 / KLUB

Dukla je pořádně vidět i po skončení finálové série s Kladnem, kde hned čtyři zápasy série vysílal přímým přenosem program ČT sport. Ve spolupráci s partnery klubu, společností Cara Plasma, reklamní agenturou Yashica a dopravcem ICOM transport, byl realizován polep dvou autobusů, které nyní brázdí trasu Jihlava – Pelhřimov a Jihlava – Havlíčkův Brod.
To ale není vše. Cara Plasma rozjela projekt s hashtagem #NEUHNEME, který symbolizuje propojení partnerství – darování krevní plazmy hráčů a vedení klubu v odběrovém centru Cara Plasma Jihlava.

Společnost Cara Plasma před startem finálové série navýšila podporu Dukle a stala se jedním z důležitých partnerů klubu - informovali jsme zde. Tou dobou již byl finalizován projekt polepu autobusů s motivy Dukly Jihlava, Cara Plasma a společného hashtagu #NEUHNEME – Dukla daruje plazmu. Během dosavadní spolupráce totiž několik hráčů darovalo krevní plazmu v odběrovém centru Cara Plasma Jihlava a na odběr krevní plazmy chodí pravidelně i další zaměstnanci Dukly (Bedřich Ščerban, Emil Kristek, Petr Palovčík, Tomáš Lysý…).

Tyto dva nádherné autobusy od konce dubna 2021 jezdí na lince ICOM transport Jihlava – Havlíčkův Brod a Jihlava – Pelhřimov.

Veškeré informace při darování krevní plazmy

Nejčastější otázky: Více zde
O plazmě: více zde
Jak probíhá odběr: více zde

Na tomto odkazu se také dozvíte více o Odběrovém centru Jihlava, kam chodí darovat krevní plazmu hráči a vedení Dukly. Přijďte také!

Krevní plazmu darovali v minulé sezoně také hráči Dukly Jihlava, jmenovitě třeba Víťa Brož, Adam Dvořák, Tomáš Havránek, Daniel Kolář, Jakub Černohorský a další. Foto: Petr Palovčík