Jihlavští hokejisté budou obsluhovat stánek Dukly při jarmarku na náměstí

02.06.2021 / Tomáš Lysý

S aktuálním rozvolňováním pandemické situace se začínají vracet a pořádat různé kulturní akce. Jedna z takových proběhne již v pátek 4. června 2021, kdy se na Masarykově náměstí koná jihlavský jarmark. A Dukla bude pořádně vidět, jelikož na prvním jarmarku Jihlavy v roce 2021 bude mít své prodejní místo. Ve stánku s Dukla Cateringem se budete moct občerstvit a dát si něco dobrého k jídlu a pití.To ale není všechno! Od 15 do 17 hodin Vás budou ve stánku obsluhovat i hráči Dukly Tomáš Harkabus s Lukášem Marešem. Tak se přijďte podívat, jarmark bude probíhat od 10 do minimálně 17 hodin (nejpozději do 18:00).

Stánek Dukly Jihlava, ve kterém Vás rádi obsloužíme pivem, limem, klobásou, párkem v rohlíku a dalším občerstvením, bude umístěn v pravém horním rohu Masarykova náměstí proti budově České Pošty.

Podobná akce s Dukla Cateringem proběhla již v předsezonním období 2020, kdy fanoušky Dukly obsluhovali Josef Skořepa s Matějem Pekrem. Grilovaná klobása od Skořápky byla prostě k nakousnutí. Tak přijďte i nyní! Foto: Tomáš Lysý