SB Films a Lukáš Kenji Vrábel budou nadále audiovizuálními partnery Dukly Jihlava

22.09.2021 / KLUB

Hlavičky hráčů, foto na webové stránky a plakáty, oblíbená videosestava, gólové gify a různá promo videa před důležitou částí sezony… To je výčet portfolia služeb, jenž Dukle vytváří její partneři, firma SB Films a fotograf Lukáš Kenji Vrábel. A budou vytvářet i nadále. „Esbéčka“ i „Kenji“ totiž pokračují v partnerství s klubem HC Dukla Jihlava. První výsledky jejich práce jste si mohli všimnout už na úvod sezony a tím letošní spolupráce rozhodně nekončí. Fanoušci, máte se rozhodně na co těšit!

„O audiovizuální stránku Dukly se staráme už řadu let. Každoročně natáčíme videosestavy, různá promo videa k zápasům nebo play-off. Dukla je jedním z našich srdcových partnerů a proto rádi zůstáváme věrní Té jihlavské, naší Dukle,“ říká Jaroslav Kottink, zástupce firmy SB Films. Se svými parťáky Jaroslavem Šetkem a Michalem Vackem mají ve sloganu firmy „Milujeme příběhy… Nechte nás vyprávět i ten váš“ a právě těchto několik slov SB Films naprosto vystihuje. Pro více jak stovku klientů vytvořili přes 475 příběhů a na některé z nich se můžete podívat v portfoliu.

Webové stránky SB Films

Fotograf Lukáš Kenji Vrábel, který s SB Films úzce spolupracuje, bude také nadále partnerem Dukly. Klub s tímto svatebním, portrétovým a lifestyle fotografem dohodl další partnerství. „Jsem hrdý, že budu dále „fotit Duklu“ a pomáhat s promo akcemi. Jako Jihlavák jsem navíc fanouškem Dukly, což spolupráci jen prohlubuje,“ říká fotograf, který dle svých slov již osm let „týrá čudlíky“ na foťácích. Na jeho portfolio se můžete podívat na tomto odkazu.

Webové stránky Kenji’s Shotbook

Jaroslav Kottink z firmy SB Films, jednatel Dukly Bedřich Ščerban a Lukáš Kenji Vrábel při prodloužení partnerství. Foto: Tomáš Lysý

Prodloužení partnerství si váží také Tomáš Lysý z marketingového oddělení Dukly, který s oběma klubovými partnery nejvíce spolupracuje. „Velice mne těší, že SB Films a Lukáš Kenji Vrábel budou s námi i nadále. Těžko bychom hledali spolehlivější, kvalitnější a flexibilnější lidi, než jsou právě tito čtyři pánové. Když přijde do klubu nějaký nový hráč, hned druhý den ho máme nafoceného a připraveného do videosestavy. Za řadu let spolupráce se s kluky dobře známe a stali se z nás partneři-kamarádi. Pevně věřím, že se jednou budou starat o audiovizuální stránku i v nové moderní aréně,“ říká zástupce klubu.

Podívejte se na záběry z focení a natáčení kampaně Dukly na novou sezonu