Společnost Auto Vysočina pokračuje i nadále v partnerství s Duklou Jihlava

27.09.2021 / Tomáš Lysý

Dobrých zpráv na poli partnerském není nikdy dost, zejména v současné koronavirové době. Dalším partnerem, jenž bude jihlavský hokej podporovat i nadále, je společnost Auto Vysočina, jíž je ředitelem dlouholetý kapitán Dukly Jihlava Oldřich Bakus. Ten tak dal znovu jasně najevo, pro jaké barvy i po skončení aktivní hráčské kariéry bije jeho srdce. Oldřich Bakus je totiž i členem výboru spolku DUKLA Jihlava – mládež, z.s. a pomáhá oddílu zajistit dobré zázemí a podmínky. Děkujeme za prodloužení partnerství!

Během aktivní hráčské kariéry se do Dukly přesunul před více jak dvaceti lety. V průběhu sezony 2000/2001 přišel z konkurenční Třebíče. O několik měsíců později již vedl hokejisty Dukly s velkým C na dresu. S Jihlavou zažil postup do extraligy i pád o patro níže. Ačkoliv měl řadu nabídek z extraligy, jak sám uvedl v obsáhlém listopadovém rozhovoru pro hokej.cz, zůstal věrný červenožlutým barvám a pro fanoušky se stal legendou. Po sezoně 2010/2011 se s Duklou jako hráč rozloučil a nastoupil jako obchodní ředitel do firmy Auto Vysočina, kde v současné době zastává funkci jednatele. „Dukla Jihlava je pro mě samozřejmě srdeční záležitost. Dlouho jsem v ní hrál, dělal jsem kapitána. Jsem rád, že můžeme Dukle nějakým způsobem pomoct. Odehrává se to ve více rovinách – ať je to finanční podpora nebo rozšíření vozového parku pro klub,“ říkal v rozhovoru po navýšení podpory Dukle v roce 2017 – celý článek si můžete přečíst zde.

Společnost Auto Vysočina bude partnerem Dukly i nadále, bylo totiž domluveno prodloužení spolupráce. Na webovou prezentaci firmy se můžete podívat na stránkách www.autovysocina.cz jenž má svou pobočku za začátku Jihlavy směrem na pelhřimovskou výpadovku na adrese Žižkova 109a, Jihlava.

Ředitel Auto Vysočina Oldřich Bakus (vlevo) a výkonný ředitel Dukly Jihlava Emil Kristek.

Auto Vysočina

Společnost Auto Vysočina, s.r.o. působí na trhu již od roku 1999 a za dobu své existence vybudovala solidní zázemí pro poskytování komplexní péče svým klientům i jejich vozům.
Vedle prodeje a servisu osobních a užitkových vozů Volkswagen nabízíme širokou paletu služeb a produktů. Naši zaměstnanci využívají moderního technického zázemí a vysokých technických znalostí, aby vyšli vstříc požadavkům našich zákazníků a zaručili tak jejich stoprocentní spokojenost.
Společnost Auto Vysočina, s.r.o. působí po celé Vysočině, Havlíčkově Brodě, Žďáru nad Sázavou, Třebíči a Pelhřimově. Auto Vysočina je od roku 2003 držitelem certifikátu kvality ISO 9001.

Zdroj: www.autovysocina.cz