Prohlídky CZ LOKO Arény probíhají. Zájem je velký, klub sklízí pochvalu. Přijďte také

15.12.2021 / Tomáš Lysý

Fanoušci Dukly mají od listopadu možnost objednat se na prohlídku CZ LOKO Arény, která vzhledem k plánované rekonstrukci za několik měsíců již nebude stát. Návštěva zajímavých koutů stařičkého stadionu, kam se jinak normální fanoušek nedostane, se stala oblíbenou. První dva termíny, které byly vyprodané, jsou minulostí a návštěvníci si prohlídky velmi pochvalují, soudě dle jejich reakcí. Termín 10.1.2022 je také plně rezervován, ovšem pokud chcete, můžete se nahlásit na 24. leden a 8. únor vždy od 17:30. Prohlídka stojí 200 Kč, trvá zhruba dvě hodiny a vyjma zajímavě stráveného času čeká na fanoušky dvojí překvapení i drobné pozornosti.

Reakce některých návštěvníků na sociálních sítích:

Radim Novotný: Byl to super zážitek, díky moc za sebe i za Karolínu Novotnou. Myslím si, že tato akce měla určitě smysl, poutavé vyprávění a zajímavosti od Vladimíra Šťastného, Petra Palovčíka či Tomáše Lysého. Ještě jednou pánové DÍKY!!!
Tomáš Klíma: Také moc děkuji za skvělý zážitek. Je to super nápad tyhle prohlídky našeho chrámu, který nemá, co se týče úspěchů, u nás konkurenci. Děkuji všem pánům a zejména panu Šťastnému za hezké vyprávění.
Miroslav Hůla: Výborný i ty překvápka, snaha se cení a čas utekl fakt rychle
Petr Štyndl: Prohlídka byla naprosto perfektní, splnili jsme si sen, strašně moc děkujeme za umožnění 🙂❤️💛
Ilona Klatovská: I my jsme se zúčastnili, bylo to moc příjemné, zajímavé povídání, viděli jsme místa, kam bychom se nikdy nedostali. NEZAPOMENUTELNÝ ZÁŽITEK. Moc děkujeme. 👍
Petr Mašata: Výborná akce s naprosto skvělým průvodcem. 👏👍 Vidět takhle náš zimák je opravdový zážitek. 🤩

PROHLÍDKY CZ LOKO ARÉNY

Během prohlídky se budou moct fanoušci podívat také na místa, kam se jinak nemají příliš možností podívat. K dispozici bude VIP-G a s ním související Klub legend. Své prostory poodhalí i Press Centrum s prvním překvapením. Návštěvníci se budou moct podívat i na Balkon B, kde je usazená střelnice pro zlepšování individuálních dovedností mládeže Dukly, ovládá se zde LED panel nebo probíhají další věci k zápasům Dukly (onlajny, hudba).

Zřejmě největší lákadlo je kabina A-týmu, kde se fanoušci dozví spoustu zajímavostí i z dob, kdy ještě Dukla vládla českému hokeji. Zde pro ně bude připraveno další překvapení. Závěr prohlídky připadne na moderní sportovně-relaxační cetrum mládeže Peklo, kde je ukrytá např. Rockyho dílna nebo umělý led.

„Marketingové oddělení klubu přišlo s návrhem a konceptem prohlídek CZ LOKO Arény a já věřím, že prohlídky budou pro fanoušky zajímavé. Návštěvníci si určitě přijdou na své – ať už ti, kteří stadion a zápasy Dukly navštěvují dlouhodobě nebo mladší generace. Během hodinu a půl dlouhé prohlídky jim budou zpřístupněna prakticky všechna místa. Na fanoušky čekají i dvě překvapení. Dále se budou moct vyfotit s maskotem nebo v kabině A-týmu,“ sděluje fanouškům jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Přihlašovací formulář

Děkujeme za zájem. Kapacity 10.1.2022 a 24.1.2022 byly naplněny. Můžete se přihlásit na termín 8.2.2022.