Vítej zpátky! Do Dukly se vrací Tomáš Vrábel, bude zastávat post sportovního manažera

27.04.2022 / Tomáš Lysý

Dobří holubi se vracejí a neplatí to pouze o hráčích A-týmu! HC Dukla Jihlava hlásí posilu na funkcionářském postu, jelikož z extraligového Litvínova se do jihlavského klubu vrací Tomáš Vrábel. Dvaatřicetiletý rodák z Prahy působil v Jihlavě během sezony 2019/2020, kdy zastával post videotrenéra, analytika a skauta pro A-tým a mládež a s jeho prací panovala velká spokojenost. Nyní je někdejší analytik Sparty a českých hokejových reprezentací znovu v Dukle, kde bude zastávat post sportovního manažera. Tome, vítej znovu u nás a ať se ti daří!

„V souladu s rozvojem klubu bude docházet k posilování na důležitých postech. Začínáme u sportovního manažera, kterým bude Tomáš Vrábel. Jeho úkolem bude budovat mužstvo s výhledem a v souladu s dlouhodobými cíli klubu. Po zahájení výstavby multifunkční arény pak budeme obsazovat pozici event manažera, který bude mít za úkol plánování akcí v aréně,“ říká jednatel klubu Bedřich Ščerban.

„Lákala mne výzva, kterou jsem dostal – tedy pozici sportovního manažera. Navíc v klubu, který jsem mohl poznat v minulosti. Znám drtivou většinu lidí i hráčů v klubu. Je to pro mne opět výzva, ale cítím i velkou zodpovědnost. Chci splatit důvěru, která do mne byla vložena. Ať už pro lidi, kteří v Dukle pracují nebo pro fanoušky, jenž jsme měli v play-off a v baráži za sebou. Ukázali, že je Jihlava hokejové město. Cítím natěšení i zodpovědnost zároveň,“ sděluje Tomáš Vrábel s tím, že velký rozhovor o náplni jeho práce přinese redakce klubu po otevření přestupního období.

Tomáš Vrábel se vrací zpět do Dukly, kde před dvěma lety úspěšně působil. Foto: Lukáš “Kenji“ Vrábel.