Mne a Čagyho se nezbaví nikdo, směje se v Dukle pokračující Josef Skořepa

28.04.2022 / Tomáš Lysý

Skvělá zpráva. V Dukle pokračují oba kapitáni Josef Skořepa i Tomáš Čachotský. O Tomáši Čachotském se vědělo, že má smlouvu podepsanou. Pokračuje a v příští sezoně bude atakovat hranici 1000 startů v Jihlavě! Josef Skořepa v průběhu play-off podepsal novou smlouvu, což někteří pozorní fanoušci z prohlídek CZ LOKO Arény moc dobře věděli! Oba lídři klubu mají v Dukle odehráno dohromady 1397 zápasů, ve kterých posbírali 1072 bodů (408+664).

Na konci play-off a v baráži se šířily různé fámy o konci kapitána Josefa Skořepy v Dukle. Čtyřicetiletý forvard, který do klubu přišel před sezonou 2015/2016, se je v rozhovoru po posledním utkání sezony rozhodl dementovat a uvést vše na pravou míru. „Vyvrátím spekulace, co se šíří po celé Jihlavě. Nekončím, mám podepsanou smlouvu a do důchodu ještě nejdu. Mne a Čagyho se nezbaví nikdo,“ směje se Josef Skořepa, jenž v Dukle odehrál již 412 utkání s bilancí 271 bodů (140+131).

Josef Skořepa po podpisu nové smlouvy s Duklou Jihlava po boku klubového jednatele Bedřicha Ščerbana. Foto: Vladimír Šťastný

Nepřímo tak naráží na Tomáše Čachotského, který v Dukle pokračuje taky, jelikož má platnou smlouvu. V příští sezoně bude atakovat pokoření hranice 1000 zápasů v červenožlutém dresu. Do tohoto magického čísla mu chybí 15 utkání. Ve třetím zápasu baráže proti Kladnu naopak pokořil další hranici, když nasbíral 800 bodů v Jihlavě (267+533) a v pátém barážovém klání přidal další gól. „Jak vidím budoucnost? Hlavně si nyní odpočinu, na to se strašně těším. Sezona totiž byla dlouhá. Na příští rok mám smlouvu a budu pokračovat. Pak se uvidí, je to strašně daleko a nechci předbíhat. Každopádně děkuji všem fanouškům, kteří nás podporovali celou sezonu a doufám, že jsme jim to svými výkony vrátili,“ sděluje emotivně Tomáš Čachotský!

O podpisech smluv se stávajícími hráči budeme informovat v nejbližších dnech. Příchody nových hráčů a odchody z klubu budou zveřejněny nejdříve po 1.5.2022, kdy se otevře přestupové okno.

Čtěte také

Vítej zpátky! Do Dukly se vrací Tomáš Vrábel, bude zastávat post sportovního manažera