Dukla Jihlava o víkendu rozhodně zahálet nebude!

17.06.2022 / KLUB

Víkend nabízí k zábavě a aktivnímu odpočinku řadu různých akcí a Dukla Jihlava bude k vidění v krajském městě hned na dvou z nich. Program FESTIVALU DĚTÍ ROBINSON s Hitrádiem Vysočina doplní střelou na branku, ukázkami výstroje, ale také fotokoutkem s mistrovským pohárem. Sto let fotbalového klubu TJ Sokol Bedřichov doplní exhibiční zápas Dukly s aktuálním áčkem Bedřichova.

Den dětí Hitrádia Vysočina a Festival dětí Robinson začíná v sobotu ve 13 hodin v prostředí volnočasového areálu Český mlýn v Jihlavě. Na pódiu uvidíte desítky vystoupení včetně tanečního studia ESSI, žonglérů, kickboxerů, parkuristů, zápasníků kobuda, či gymnastů. Součástí akce je i 5. ročník charitativního BĚHU PRO BÁRKU určený jak výkonnostním sportovcům, tak “hobíkům a rodinným týmům”. Běhy pro domácí hospic Bárka Oblastní charity Jihlava začínají ve 14 hodin.

Po celou dobu konání akce bude ve stánku Dukly připraven pohár Mistrů Chance ligy i hokejové dresy na půjčení. Každý zájemce o foto s pohárem se tak bude moci obléct “do správných barev” a vyfotit se. Chybět nebude společnost maskota Dukly ježka JDýho, střelba na tréninkové branky a děti si budu moci vyzkoušet a osahat hokejovou výstroj. Všem příchozím se budou věnovat zástupci jak krasobruslení, tak hokejového týmu.

Do oslav 100 let fotbalového klubu TJ Sokol Bedřichov se zapojí i tým Dukly složený z mladých pušek A-týmu a juniorů. Program akce začíná už v 9 hodin ráno. Hlavním sportovním bodem programu bude dopolední duel bedřichovských legend proti týmu osobností pod vedením kapitána a legendy pražské Sparty Horsta Siegla. V následujícím čase vedle tomboly, křtu knihy a hudebního vystoupení odehraje zápas Dukla Jihlava s prvním týmem Sokola Bedřichov. Zápas začíná v 16:30 a v dresu Dukly se mimo jiné představí Matouš Menšík, Richard Cachnín, Miroslav Juda a další.