Diváci vytvořili Dukle v Jindřichově Hradci domácí prostředí, říká Josef Nejedlý

22.09.2022 / Tomáš Lysý

Tahák třetího kola Chance ligy mezi Jihlavou a Zlínem, hraný v Jindřichově Hradci, skončil vítězstvím hostí 2:1 na nájezdy. Utkání mělo speciálního partnera, kterým byla společnost FRUKO-SCHULZ. Její ředitel Josef Nejedlý po skončení zápasu vyhlásil nejlepšího hráče z obou celků a málokoho překvapilo, že volba padla na oba gólmany. „Plně si to zasloužili, protože odchytali nádherný zápas. Jejich výkony byly úžasné a divákům se určitě líbily,“ říká zástupce partnera zápasu, kterému tímto ještě jednou velmi děkujeme za finanční podporu!

Jihlavští hokejisté sehráli se Zlínem výborný zápas. Zvláště třetí třetina byla z jejich strany povedená, poté i prodloužení. Proto hodně zabolelo, že Dukla brala ze zápasu jen bod. „Osobně se mi zápas líbil. Bylo to atraktivní utkání i pro diváky, napínavé, do posledního puku a posledního gólu. Mrzí mne, že Dukla nedotáhla zápas do úspěšného konce. Měla k tomu blízko. Myslím si, že i diváci v Jindřichově Hradci vytvořili Dukle domácí prostředí a snad to takhle bude pokračovat dále. První vyhrání z kapsy vyhání – napoprvé jsme prohráli, ale další zápasy budou vítězné,“ říká pozitivně naladěný Josef Nejedlý, ředitel společnosti FRUKO-SCHULZ.

Ta má sídlo v Jindřichově Hradci, kde Dukla sehraje část svých mistrovských zápasů minimálně v této sezoně. Do města u rybníku Vajgar se tak vrací profesionální hokej. „Těší mne, že tady Dukla nastupuje, protože se v Jindřichově Hradci hraje konečně po několika letech velký hokej. Přeju Dukle a doufám, že Jindřichův Hradec přispěje k tomu, aby se jí dařilo, aby bojovala o play off a aby v něm nakonec byla úspěšná. Fandím Dukle a budu na její zápasy na Zimní stadion Jana Marka rád chodit,“ uzavírá rozhovor zástupce partnera utkání.

Josef Nejedlý z firmy FRUKO-SCHULZ hodnotí zápas Jihlava – Zlín 1:2 sn.

Autor videa: Jiří Šalomoun