Dukla od nového roku vítá mezi partnery společnost Enviropol

10.01.2024 / Daniel Lhotský

Rodina partnerů Dukly Jihlava se s úvodem roku 2024 opět rozrostla. Nově totiž Dukla navázala spolupráci se společností Enviropol, která se zabývá zpracováním elektroodpadu a recyklací materiálů. „Dobrý zpráv není nikdy dost, obzvlášť v dnešní náročné době. Je mi ctí přivítat mezi partnery Dukly Jihlavy firmu Enviropol. Její podpora pomůže klubu v rozvoji. Věřím, že navazujeme spojenectví na delší období, a že spolupráce bude pro oba subjekty přínosem,“ těší nově navázaná spolupráce jednatele klubu Bedřicha Ščerbana.

Enviropol je předním zpracovatelem elektroodpadu v České republice, na Slovensku a v Polsku. Ročně zpracuje až 50 000 tun elektroodpadu a díky inovacím a vlastnímu vývoji v oblasti zpracování elektroodpadu dokáže efektivně využít až 95 % vysloužilých elektrospotřebičů. V loňském roce slavila společnost desetileté výročí otevření technologicky nejmodernějšího závodu na zpracování v Evropě, který se nachází přímo v Jihlavě.

„Společnost Enviropol si je plně vědoma, že hokejový klub Dukla Jihlava díky stavbě nového zimního stadionu prochází složitým obdobím. Věříme, že oboustranné partnerství Dukle pomůže překlenout toto období a zároveň je nám ctí být partnerem hokejového klubu s tak bohatou historií a dlouholetou tradicí ke Kraji Vysočina,“ vyjádřila se manažerka závodu Enviropol Pavla Marušová.

Více o společnosti Enviropol na tomto odkazu

Děkujeme za Vaší podporu a těšíme se na osobní setkání na zimním stadionu i mimo něj!