Jihlavští hokejisté připravili pro seniory besídku

03.03.2016 / Zdeněk Drla

Sliby se mají plnit. Mezi vánočními svátky navštívili hokejisté Dukly Jihlava Jiří Dobrovolný a Filip Seman Domov pro seniory v Jihlavě-Lesnově. Při setkání s obyvateli domova, kterým předali drobné vánoční dárky, slíbili oba hráči, že do budoucna pro ně připraví odpolední besídku s živou hudbou.
Ve čtvrtek 3. března, pár desítek minut před odjezdem týmu do Havířova, navštívil kapitán Dukly Jiří Dobrovolný domov pro seniory znovu, aby zahájil slibované společenské odpoledne. K poslechu zahráli seniorům v jídelně domova manželé Kottinkovi.

I když byl začátek besídky naplánován na 14. hodinu, jídelna domova pro seniory se plnila již dlouho předtím. Za obyvateli dorazil kapitán A-týmu Dukly Jihlava Jiří Dobrovolný, který besídku zahájil a omluvil své spoluhráče, kteří v tu chvíli balili výstroj před cestou do Havířova k dalším dvěma zápasům čtvrtfinále. "Doufáme, že vyhrajete. Držíme vám palce," hlásily seniorky směrem ke kapitánovi. "Budeme se snažit," odpovídal Jiří Dobrovolný, který vysvětlil, proč se hráči rozhodli podpořit domov seniorů: "Pokud můžeme pomoci, pomůžeme. Dobrých skutků není nikdy dost."

Obyvatelé domova pro seniory tak strávili příjemné odpoledne s hudbou. Manželé Kottinkovi zahráli a zazpívali legendární české písně například od Věry Martinové, Petra Nováka, Karla Zicha, skupiny Olympic a dalších.

BESÍDKA V DOMOVĚ PRO SENIORY. Jihlavští hokejisté připravili pro obyvatele domova pro seniory v Jihlavě-Lesnově odpolední besídku s živou hudbou. Foto: Zdeněk Drla

Čtěte také:

Jihlavští hokejisté navštívili Domov seniorů v Lesnově, do budoucna plánují besídku