7:3
(2:0, 2:1, 3:2)

05.08.2010 / Zdeněk Drla

05.08.2010 16:00, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Rittich – Randa, Martínek, Jaroš, Zadražil, Hlaveš, Kolda, Tobola, Cirhan – Dvořák, Mikeš, Vysloužil – Němec, Matějka, Kasalý – Prokš, Pěška, Brychta – Paták, Zídek, Kuřítko
7

HC Dynamo Pardubice

Štrof (32. Horáček) – Vondráček, Škvor, Voženílek, Beneš, Starý, Žemlička, Procházka - Zavoral, Moučka, Tomín, Půhoný, Nosek, Zrůst, Jetmar, Vlček, Šťastný, Křečan
3
Branky a nahrávky: 3. Paták, 17. Kuřítko (Paták), 30. Brychta (Kolda), 32. Vysloužil, 48. Matějka (Kasalý), 49. Pěška (Brychta, Prokš), 56. Pěška (Brychta) - 33. Nosek (Půhoný), 47. Křečan (Starý), 53. Křečan (Vondráček). Rozhodčí: Paulík. Vokurka, Guth. Vyloučení: 4:6. Využití: 4:1. Diváci: 75. Průběh utkání: 4:2, 6:3, 7:3.

Ohlasy trenérů

Luděk Salava (Pardubice): Dnešní zápas nesl všechny znaky přípravných zápasů. My zkoušíme hráče. Dneska soupeř po zásluze vyhrál. Dostali jsme sice čtyři góly v oslabení, ale i ty další góly padaly po našich chybách. Je vidět, že tu máme mladé hráče, kteří tempu juniorské hry ještě nestačí. To je to, co dnešní utkání rozhodlo.

Petr Svoboda (Jihlava): Jsem spokojený s nasazením kluků. Dali do toho všechno, nepolevovali ani za téměř rozhodnutého stavu. Nemůžeme hodnotit soupeře, nevíme v jaké fázi tréninku je. Tento zápas nám ukázal, kde máme nedostatky, na kterých musíme v tréninku zapracovat. Zaměříme se i na to, co nám šlo. Dneska nám zápas sedl i co se týče přesilovek. Ty jsme ještě necvičili. Dal jsem jenom klukům drobný návod, co mají dělat, ať se domluví mezi sebou, že jim v tom nechám trochu volnou ruku. Dneska to zvládli perfektně.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie