4:2
(1:0, 1:1, 2:1)

23.08.2010 / Zdeněk Drla

23.08.2010 14:15, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Šťastný - Randa, Martínek, Jaroš, Zadražil, Hlaveš, Kolda, Tobola, Cirhan - Brychta, Mikeš, Vysloužil, Protasenja, Polcar, Kasalý, Prokš, Pometlo, Dvořák, Matějka, Zídek, Kuřítko
4

HC Rebel Havlíčkův Brod

Pešek - Novotný, Musil, Němec, Richter, Ambrož, Hájek, Šplíchal, Varga, Milfait J., Havel, Čech, Zdražil, Blažek, Szilva, Ondráček, Novák, Honza, Milfait M., Doležal
2
Branky a nahrávky: 3. Hlaveš (Dvořák), 24. Dvořák, 41. Protasenja (Randa), 57. Matějka (Hlaveš) - 40. Honza (Doležal), 48. Milfait j. (Varga). Rozhodčí: Vokurka, Ryšavý A., Ryšavý V. Vyloučení: 4:4. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 40. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 4:2.

Ohlasy trenérů

Milan Chalupa, Havlíčkův Brod: „Přijeli jsme sem s tím, abychom dali příležitost všem hráčům, které máme. Kádr nemáme široký. Hráli jsme na čtyři útoky a sedm obránců. Měli jsme náročné tři týdny, kdy se trénovalo několikafázově, na hrubost a objem. Teď začneme trochu ubírat, a spíše připravovat herní situace, přesilové hry a podobně. Věřím, že se naše hra zlepší v dalších zápasech."

Petr Svoboda, Jihlava: „Začátek jsme měli hodně vlažný. Měli jsme kluky z áčka, kteří nejsou zvyklí na tento styl hokeje. Od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb i hru. Netlačili jsme se tolik do brány, což mě ztrochu vadí. Třetí třetina nebyla špatná. Dali jsme góly z přesilovky, které právě teď secvičujeme. V tomhle ohledu to můžu hodnotit pozitivně. Dělali jsem chyby v obraně. Soupeř hrál vyloženě na brejky a vycházelo mu to. To se nám nesmí stávat, musíme si to příště pohlídat."

Fotogalerie utkání

Fotogalerie