8:5
()

06.08.2010 / Zdeněk Drla

06.08.2010 15:15, Přípravné zápasy staršího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Hlávka (Krejčík) - Ščerban, Kohout, Pavlas, Březka, Tobola, Kříž, Peroutka, Dobrovolný, Čurila, Hošek - Pilař, Vlček, Střecha - Kovářů, Mandát, Trávník - Štěpán, Brabec, Škorpík - Peňáz, Donutil, Grecar - Lupač, Šabatka, Vítek - Štěrba
8

IHC Králové Písek

5
Branky Dukly: Pilař, Vlček, Střecha, Kovářů, Štěpán, Škorpík, Peňáz, Šterba.

Ohlasy trenérů

Pavel Hejl, Písek: Máme za sebou soustředění, kdy jsme trénovali čtyřfázově. Jedeme sem přímo ze Strakonic, kde jsme trávili celý týden. Zápas nám ukázal to, co jsme předpokládali, že Jihlava bude hrát nátlakovou hru. Šli po nás a my po té zátěži jsme ke konci třetin odpadávali. Třetí třetinu už Dukla dohrávala. My jsme se snažili kluky nabudit, aby poslední část hry odehráli bez inkasovaného gólu, což se povedlo.

Luboš Sláma, Jihlava: Pro nás to byl druhý přípravný zápas, první s extraligovým soupeřem. Ukázal nám hodně chyb. Nyní víme, co musíme s klukama odstranit. Ukázal nám, že někteří kluci na ten tým mají, naopak mraky z nich budou bojovat o místo. Je důležité, abychom postavili před sezonou kádr pořádně. Kluci hrají hokej s chutí, to se mi na tom líbilo. Chtějí ho hrát. A že udělají chyby? To je prostě začátek sezony. To se odpouští. Ukazují se ale jiné chyby, které je třeba vyčítat, ukazovat, ale i pochválit. Vyhráli jsme a každé vyhrání je super.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie