1:10
(1:1, 0:6, 0:3)

12.08.2010 / Zdeněk Drla

12.08.2010 12:45, Přípravné zápasy staršího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčík (Hlávka) - Doborovolný, Čurilla, Peroutka, Tobola, Kříž, Kohout, Hošek, Ščerban - Střecha, Brabec, Pilař, Štěpán, Vlček, Donutil, Peňáz, Lupač, Gregar, Kovářů, Mandát, Štěrba
1

HC Dynamo Pardubice

Veslý (Jirout) - Starý, Pilný, Škvor, Petira, Voženílek, Fridrich, Rychlík, Kubín - Zelinger, Chmelař, Schneider, Veselý, Bureš, Řezníček, Zahaluk, Moučka, Poulíček, Moravec, Brožek, Mejtský
10
Branky a nahrávky: 1. Štěpán (Donutil) - 12. Zahaluk (Moučka), 22. Moučka (Zahaluk), 26. Zahaluk (Voženílek), 30. Veselý (Moučka, Zahaluk), 38. Bureš (Zelinger), 38. Veselý (Zahaluk), 40. Poulíček (Chmelař), 42. Zelinger (Škvor), 49. Zelinger (Škvor), 58. Řezníček (Zelinger). Rozhodčí: Hejduk, Polák, Ryšavý A.. Vyloučení: 6:4. Diváci: 50. Průběh utkání: 1:0, 1:10.

Ohlasy trenérů

Jiří Fibiger, Pardubice: Jak výsledkově, tak i hrou se nám dnes dařilo. Tým dodržoval, co jsme po něm chtěli. V obraně jsme nebyli tolik prověření, ale v útoku to fungovalo, za to jsme rádi.

Luboš Sláma, Jihlava: Zápas se nám vyloženě nepovedl. Na začátku jsme dali rychlý gól a kluci si mysleli, že to půjde snadno jako včera proti Budějovicím. Pardubice přijely v plné síle. S takovýmto soupeřem musíme hrát obrannou hru. Dnes jsme byli všude o krok pomaleji. Je to možná i tím, že jsme po včerejším zápase měli těžký trénink. Tato prohra nám pomůže, abychom se z toho poučili. Čtyřikrát po sobě jsme celkem jednoznačně vyhráli, teď nás to přinutí se nad sebou zamyslet a jít do zápasu s pokorou a pořádně se připravit na sezonu.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie