3:2
(0:0, 2:1, 1:1)

18.08.2010 / Zdeněk Drla

18.08.2010 15:45, Přípravné zápasy staršího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Šlapáček - Dobrovolný, Pavlas, Peroutka, Kohout, Čurilla, Ščerban, Kříž, Hošek - Štěpán, Brabec, Střecha - Pilař, Donutil, Gregar - Březka, Vlček, Trávník - Kovářů, Lupač, Vítek
3

SK Horácká Slavia Třebíč

Máj - Pálka, Sedlář, Robotka, Vyhnalík, Tvarůžek, Ošmera, Pelikán, Vondráček, Marek, Horký, Roupec, Abrahám, Outulný, Vlašín, Nechvátal, Stromecký, Švejda, Maštalíř, Mašek
2
Branky a nahrávky: 37. Ščerban (Vlček), 40. Střecha, 56. Vlček (Střecha) - 27. Vlašín (Outulný), 49. Horký. Rozhodčí: Paulík, Ryšavý V., Polák. Vyloučení: 7:6. Využití: 2:0. Diváci: 70. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2.

Ohlasy trenérů

Roman Vondráček, Třebíč: Je to teprve naše druhé utkání v přípravě. Myslím si, že jsme neodehráli špatný zápas. Jihlava má už něco za sebou, připravuje se na extraligu. My jsme jí byli hodně důstojným soupeřem. Chvílemi jsme byli i lepší. Rozhodlo se v přesilovkách, kdy nám Dukla dala dva góly. My jsme na to neodpověděli. Zejména první třetina byla hodně dobrá. Dohrávali jsme a dobruslovali soupeře. Po dalších fázích tréninku se naše hra zlepší v obraně a budeme dobře připraveni na soutěž.

Luboš Sláma, Jihlava: Hráli jsme opět proti prvoligovému mančaftu. Já jsem tam viděl velké podcenění. Kluci se nad sebou musí zamyslet. V tomto zápase by měli vynikat, měli by si zkoušet různé varinaty hry. Ale oni nedodržují základní pokyny. Měli bychom na tom pořádně zapracovat. Třebíč hrála dnes velice dobře, chtěli nás porazit. Už jen proto, že hráli proti Třebíčským, kteří jsou u nás. Obrovsky bojovali. Z naší strany to byl takový hloupý hokej. Ukázalo nám to, že tu máme některé hráče, kteří na to mají a pak převážnou většinu hráčů, kteří na extraligu nemají. My se musíme hodně zaměřit na to, abychom hráli obranný styl hokeje, abychom se dostali do play-off.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie