8:1
(3:0, 2:0, 3:1)

15.08.2014 / Milan Sochor

15.08.2014, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 3. kolo

HC Rebel Havlíčkův Brod

Folvarský (31. Arbelovský) - Lachman, Adam, Rubner, Marek, Horák, Zvěřina, Krejčí, Hart - Piskač, Holenda, Petržílek, Pejchal, Přibyl, Teplý, Pokorný, Cachnín, Tecl, Kohout, Jílek, Petržílka
8

HC Dukla Jihlava B

Šťastný (Chaloupek) - Adamová, Komín, Koláček, Martinů, Mareček, Šulek, Novák, Vaněk, Tušer, Štěrba, Kardoš, Daňhel, Fiksa, Kalenda, Zadina
1
Branky a nahrávky: 2. Přibyl (Pejchal), 2. Tecl, 13. Tecl (Pokorný), 31. Kohout, 35. Rubner, 51. Přibyl (Pejchal), 51. Tecl, 53. Teplý (Pejchal) - 48. Kardoš (Daňhel). Rozhodčí: Marek Honza, Tomáš Krejčí. Vyloučení: 2:3. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 85. Průběh utkání: 5:0, 5:1, 8:1.

Ohlasy trenérů

Milan Kraučuk (HC Rebel Havlíčkův Brod): Soupeř na nás neměl bruslařsky, ani technicky, ale první třetina z naší strany nebyla moc dobrá. Sice jsme dali 3 góly, ale nebylo tam nic hokejového, bylo to takové mlácení. Ve druhé třetině už tam byly hokejové věci, kde byly rotace, přihrávky, střelba a tak dále. Tam se to zlepšilo, ještě jsme měli mraky šancí, které jsme neproměnili, ale byly to vypracované gólové šance po přihrávkách. Jinak nemá moc význam hodnotit takový zápas.

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Začátek byl hrozný, kluci neplnili to, co jsme si řekli. Je to příprava, na těchto věcech budeme pracovat v tréninku a uvidíme dál. Na výsledku vcelku nezáleží, je jedno, jak to dopadlo, je to příprava.