A-tým se po Vánocích opět sešel na ledě

28.12.2020 / Tomáš Lysý

Vedoucí tým tabulky, HC Dukla Jihlava, se vpodvečer druhého vánočního svátku opět sešel na ledě. Hráči tak měli čtyřdenní volno, znovu se sešli k tréninku v sobotu 26.12. večer. K týmu se připojil navrátilec ze Zlína Michal Poletín, kterému skončilo měsíční hostování. V extralize nadále hrají Tomáš Černý, Jiří Fronk, Daniel Kolář a Matěj Pekr. Na tréninku panovala nálada odpovídající postavení týmu v tabulce a třeba trenér brankářů Petr Jaroš vymýšlel na své maskované svěřence kanadské žertíky.

Hráči ze soupisky Dukly v Tipsport extralize ledního hokeje

Michal Poletín odehrál za Zlín třináct zápasů, během kterých zapsal jednu branku a na jednu nahrál. Jeho čas na ledě byl v průměru 12:11 minuty na zápas. Nyní je opět v Jihlavě.

Jihlavští hosté v Litvínově si vedou velice dobře. Jiří Fronk dostává sice v průměru sotva deset minut na zápas, ale během čtyř utkání zaznamenal dvě branky a šlo tedy o dvě jeho premiérové trefy v české nejvyšší soutěži. Také Daniel Kolář naskočil v Litvínově do všech čtyř zápasů a na ledě stráví v průměru dvanáct a půl minuty.

Matěj Pekr odehrál v Olomouci čtyři utkání a jeho vytíženost je 9:47 minuty na zápas. Již jedenáct utkání odehrál za Hanáky obránce Tomáš Černý, který doposud zapsal dvě asistence. Na ledě stráví přibližně třináct a půl minuty na zápas. Po velice dobrých výkonech v Dukle naskočil Joshua James Mácha po více jak měsíci opět za Olomouc a svůj návrat do sestavy okořenil asistencí při výhře 6:3 doma nad Třincem.

Obránce Daniel Krenželok v kominikaci s Janem Strejčkem.

Usmívající se Miroslav Juda.

Soustředěný Matěj Zadražil, který je po zranění již v plném tréninku.

Útočník Tomáš Jiránek patří dle počtu zblokovaných střel k nejobětavějším hráčům celé Chance Ligy.

Dobrou náladou hýřil také Tomáš Chlubna.

Dva Tomášové. Útočník Havránek a gólman Fučík.

Zapálení do tréninkového procesu.

Hráči a trenéři pospolu.

Petr Jaroš připravuje na brankáře kanadský žert.

Junioři Patrik Čermák (vlevo) a Adam Dvořák. Foto: Tomáš Lysý (10x)