Fans Day Dukly proběhne již dnes na jihlavském náměstí

27.08.2021 / Tomáš Lysý

Na pátek 27.8.2021 je naplánován tradiční Fans Day HC Dukla Jihlava. Po roční odmlce, kterou způsobila pandemie koronaviru, se konečně vrací setkání celého A-týmu s fanoušky. Začátek na Masarykově náměstí v Jihlavě je naplánován na 16:15 hodin jakou součást akce „Léto s gustem.“ Po představení celého A-týmu proběhne autogramiáda na nově připravené plakáty pro ročník 2021/2022. Na Fans Day bude připraven i stánek s Cateringem Dukly a Fanshopem.

Fans Day Dukly, pátek 27.8.2021 od 16:15, Masarykovo náměstí v Jihlavě

Na úvod Fans Day promluví jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a zároveň bude uctěna památka legendárního obránce Jana Suchého minutou ticha. Pozvání na Fans Day přijala i primátorka Statutárního města Jihlavy Karolína Koubová, hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek a také velká legenda a miláček fanoušků Dukly, jenž opět nechá rozeznít svůj hlas a zazpívá.

Na podium bude představen kompletně celý A-tým (hráči, realizační tým), vybraní hráči pak půjdou na rozhovor a ve společnosti Bedřicha Ščerbana, Oldřicha Válka, Karoliny Koubové a Vítězslava Schreka pokřtí zbrusu nový dres, který vyrobila firma Aper Sportswear, partner Dukly Jihlava.

Následovat bude autogramiáda, fanoušci budou mít k dostání zbrusu nový plakát A-týmu, který fotil Lukáš Kenji Vrábel, graficky upravoval David Suchý a bleskurychle vytiskla tiskárna JiPrint.. Autogramiáda bude trvat hodinu, cca do 17:45.

Během celé akce budou roznášet dorostenci Dukly letáky s partnerem Dukly, společností Cara Plasma, na odběr krevní plasmy s partnerským programem. K dostání bude i zcela nová brožura upozorňující na nejbližší domácí zápasy Dukly, ve které bude také natištěn plakát. Tímto děkujeme tiskárně Skori za rychlé zpracování.

A nezapomeňte. Jako již tradičně najdete na podobných akcích stánek Dukla Catering, ve kterém se budete moct občerstvit (alko, nealko, jídlo, pochutiny). Dukla si catering provozuje sama, veškeré výnosy za prodej jde přímo Dukle! Nebude chybět ani stánek s s Fanshopem Dukly, ve kterém si budete moct koupit suvenýry vašeho oblíbeného klubu nebo objednat dresy na novou sezonu.

Těšíme se na Vás!

Grafika: Jakub Illéš