V utkání se sponzory nastoupí i bývalí hráči Dukly

25.03.2008 / Eva Streichsbierová

Horácký zimní stadion uvidí ve středu souboj jihlavských hokejistů se sponzory. Podle šéfa Dukly Bedřicha Ščerbana budou složeny dva týmy, v nichž se objeví jak hráči, tak i zástupci obchodních partnerů. „Chceme rozložit sílu rovnoměrně do obou mužstev,“ usmíval se Ščerban.

Své zástupce prý s určitostí pošlou na ledovou plochu firmy Masonite, Arax, Villa Eden, Sedmík, Sádrokartony Musil, Rádio Vysočina, Eurobyt, Böhm nábytek, Auto Dobrovolný, Lapek, Máca, s.r.o.

Duklu Jihlava budou zastupovat současní, ale i bývalý hokejisté, jako například Ota Klapka, Jiří Poukar či Jiří Cihlář. Z letošního kádru se v utkání objeví kapitán Oldřich Bakus, Tomáš Ficenc, Vladimír Říha, Lukáš Krupka, Pavel Suk, Jan Hrbatý a Pavel Staněk.

Chybět na utkání nebude ani nový trenér některého z mládežnických mužstev Petr Kuchyňa a hlavní kouč Dukly Karel Dvořák. Do hry by se navíc měl zapojit také obránce extraligové Plzně Jiří Dobrovolný.

Zápas začíná na Horáckém zimním stadionu ve středu 26. března v 17:30 a trvat by měl zhruba hodinu. Přijďte se pobavit a ukázat obchodním partnerům Dukly, že se o hokej v Jihlavě zajímáte.