Soutěž pro fanoušky: Tour de Dukla

28.04.2011 / Redakce

Úspěšná hokejová sezona je za námi, než ale odstartuje nová, uběhne ještě spousta času. Příští týden začíná hráčům letní příprava, jejíž součásti budou i náročné výšlapy na kolech. A protože i mezi vámi fanoušky je spousta sportovců, kteří v létě rádi šlápnou do pedálů, připravili jsme pro vás fotosoutěž. Protože se svého času staly slavnými náročné etapy v podání jihlavských hokejistů, jež si vysloužily přívlastek Tour de Dukla, rozhodli jsme se soutěž pojmenovat právě takto.

Na adresu marketing@hcdukla.cz nám posílejte své snímky, na nichž jste vyfoceni se svým kolem na zajímavých místech. Ať již se bude jednat o snímek např. z rozcestí na Šacberku či fotografii z cesty po Dolním Rakousku, musí být patrné, že se svým bicyklem je vyfocen fanoušek Dukly. To prokážete tím, že na snímku budete zvěčněni v čímkoliv dukláckém – tedy např. v kšiltovce, tričku, s lahví Dukla, s náramkem atd.

K fotografii připojte své jméno a příjmení, věk, adresu a popis místa, na kterém jste vyfoceni.

Autor nejlepší fotografie vyhraje permanentku na příští prvoligový ročník. Ve hře budou také hodinky s logem HC Dukla Jihlava, deset cyklo lahví HC Dukla a deset párů dukláckých cyklo ponožek.

Soutěž potrvá do 31. srpna 2011! Poté zasedne porota v čele s jednatelem jihlavského hokejového klubu Bedřichem Ščerbanem a vybere deset nejlepších snímků. „Věříme, že fanoušci nám opět pošlou záplavu fotografií, zajímavé snímky budou průběžně zveřejňovány. Už teď jsme zvědavi, kde všude naši fanoušci zanechají otisklé stopy svých plášťů,“ těší se na příspěvky do soutěže zástupce marketingového oddělení klubu Dušan Pařil.

Petr Šidlík by v naší soutěži uspěl. Sice není z fotografie patrné, na kterém zajímavém místě se občerstvoval, ale podle lahve je jasné, že je Duklák.

Tomáš Kaláb (vlevo) a Rostislav Malena při loňské letní přípravě.